Marcel Morar a depus jurământul de subprefect al judeţului

Plouă cu subprefecţi în judeţ! Ieri, Marcel Morar, fostul director al Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, a fost învestit în funcţia de subprefect al judeţului. Morar este cel de-al doilea subprefect, pentru că mai avem unul, pe Dorel Bretean. Şi actualul prefect, Călin Marian, a venit tot din funcţia de subprefect, după ce Vasilică Potecă a demisionat de la Prefectură ca să candideze la alegerile generale pentru Senatul României.
Ieri, la ceremonia organizată în sistem video­conferinţă, condusă de Gheorghe So­rescu, secretar de Stat şi Gheorghe Teodor, directorul Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din cadrul Minis­te­rului Afacerilor Interne, a participat Dorel Bre­tean, subprefect al judeţului Hunedoara.
Marcel Morar are 49 de ani, este licenţiat în istorie al „Universităţii Lucian Blaga” din Sibiu şi a absolvit un Master în specializarea „Istoria Transilvaniei”, în cadrul aceleiaşi uni­versităţi. Până ieri a ocupat funcţia de Şef Birou – Biroul Administrare Unităţi de Învăţământ, Bunuri Culturale din cadrul Primăriei municipiului Deva.
În perioada 2006 – 2010 a condus, în cali­tate de director general – manager, Mu­zeul Civilizaţiei Dacice şi Romane-Deva iar între anii 2010 – 2012 a ocupat funcţia de vice­primar al municipiului Deva. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare