Manifeste cu acuzaţii la adresa ministrului Ridzi

1 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Mai multe manifeste în care apar acuzaţii la adresa ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, au apărut în Petroşani şi în alte localităţi din Valea Jiului, pe afişe fiind şi declaraţii ale unor politicieni şi articole din ziare despre scandalul în care a fost implicată.
Manifestele, care au ca motto „Valea Jiului, trezeşte-te!“, sunt tipărite pe foi A4 lucioase, în condiţii grafice de excepţie, pe prima pagină fiind o fotografie a ministrului din Valea Jiului. Monica Iacob Ridzi este acuzată că a deturnat fonduri şi că, „după mineriade, a aruncat din nou Valea Jiului în ruşine!“.

“Fac foame în spitale”
„Hoţiile PDL şi ale Monicăi Iacob Ridzi au devenit ruşinea Văii Jiului şi ale ţării“, „În timp ce minerii mor că nu au materiale de lucru, bolnavii de la Petroşani, Lupeni şi Vulcan fac foame în spitale, Monica Iacob Ridzi şi PDL îşi îmbogăţesc protejaţii cu milioane de euro“ sau „Deturnare de fonduri“ sunt titluri care apar scrise cu majuscule în interiorul manifestului, acolo unde se regăsesc şi declaraţii ale preşedintelui PNL, Crin Antonescu, sau ale lui Haralambie Vochiţoiu, prim-vicepreşedintele PSD Hunedoara, ori ale lui Adrian Păunescu.

Trimitere la minerit
De asemenea, în manifest apar şi titlurile din ziarele centrale, unde a fost prezentat pe larg scandalul în care a fost implicat ministrul Iacob Ridzi. Manifestul face trimitere la minerit şi la sărăcirea pensionarilor sau a profesorilor, în contrast cu afacerile pentru care este cercetat ministrul Monica Iacob Ridzi. Comandantul Poliţiei Petroşani, Titel Brăgaru, a declarat că instituţia nu va începe nici o anchetă, decât în cazul în care se va primi o sesizare.
Reprezentanţii PDL nu au dorit să comenteze deocamdată apariţia acestui manifest şi conţinutul său.

Vochiţoiu: Ridzi ar trebui să-şi dea demisia de onoare
„Am văzut manifestul şi îmi menţin declaraţia că, după mineriadă, cazul Ridzi va arunca o pată negativă asupra Văii Jiului. Ca oameni, îmi pare rău de acest cuplu de tineri politicieni, pentru că au ajuns în această situaţie delicată şi, fără nici o glumă, îi recomand doamnei Monica Iacob Ridzi să-şi dea demisia de onoare din minister şi să vină acasă să-şi trăiască viaţa de cuplu“, a declarat Haralambie Vochiţoiu, prim-vicepreşedintele PSD Hunedoara.

Simota: Adevărul va ieşi la iveală
„Îmi pare rău pentru ceea ce i se întâmplă ministrului Monica Iacob Ridzi, dar nu cred să fi fost aşa copilăroasă şi slabă, încât să nu se fi blindat cu documente în ce priveşte modul în care au fost cheltuiţi bani. Legat de moralitate, pot spune că nu sunt bani pentru spitale, pentru profesori sau alte categorii socio-profesionale, dar au fost aruncaţi banii pe alte lucruri. Adevărul va ieşi la iveală, iar oamenii politici ar trebui să fie conştienţi şi să-şi asume răspunderea pentru faptele pe care le fac“, a declarat Alin Simota. (Mediafax)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Suporterii hunedoreni, din nou, în stradã

Ieri, câteva zeci de suporteri ai echipei de fotbal FC Corvinul Hunedoara au pichetat, din nou, pentru o perioadă scurtă...

Ştiri

Ieri, peste 220 de angajaţi au intrat la ora 7 în grevă japoneză, nemulţumiţi de condiţiile grele de muncă şi...

Cetãţenii din UE beneficiazã de tratamente gratuite

Există situaţii în care străinii aflaţi în vizită la noi în ţară pot beneficia, în cazul în care se îmbolnăvesc...

Închide