Sport

Suporterii hunedoreni, din nou, în stradã

Nicolle Ebner

 Ieri, câteva zeci de suporteri ai echipei de fotbal FC Corvinul Hunedoara au pichetat, din nou, pentru o perioadă scurtă de timp, sediul Primăriei Hunedoara.

Toate bune şi frumoase, până la bani
Motivul protestului iniţiat de suporteri este îngrijorarea cu privire la viitorul incert al clubului de fotbal, suporterii solicitând primarului Ovidiu Hada susţinerea financiară integrală a echipei de fotbal, de la bugetul local. Lucru imposibil de realizat, dat fiind bugetul şi aşa insuficient pentru susţinerea proiectelor şi investiţiilor necesare modernizării oraşului şi dezvoltării socio-economice a comunităţii. Totuşi, mai există o speranţă. „M-am întâlnit cu Ioan Andone, care, în aceste zile, se află în judeţ şi mi-a spus că este interesat să se implice atât el, cât şi foştii săi colegi Gabor şi Petcu, precum şi Mircea Lucescu, care a promis că ne va ajuta. Nu este vorba de o implicare financiară – sau cel puţin nici unul dintre ei nu s-a angajat în acest sens – dar, poate, ca membri fondatori ai unui nou club de fotbal în Hunedoara pot atrage, prin renumele lor, oameni cu putere financiară care ar avea posibilitatea susţinerii echipei de fotbal a oraşului Hunedoara”, a declarat primarul Ovidiu Hada.
Discuţii cu Ioan Andone, pe aceeaşi temă, a avut şi Mihai Leu, aşa că speranţa renaşterii echipei Corvinul din propria cenuşă, precum pasărea Pheonix, încă n-a murit.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura