Suporterii hunedoreni, din nou, în stradã

1 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolle Ebner

 Ieri, câteva zeci de suporteri ai echipei de fotbal FC Corvinul Hunedoara au pichetat, din nou, pentru o perioadă scurtă de timp, sediul Primăriei Hunedoara.

Toate bune şi frumoase, până la bani
Motivul protestului iniţiat de suporteri este îngrijorarea cu privire la viitorul incert al clubului de fotbal, suporterii solicitând primarului Ovidiu Hada susţinerea financiară integrală a echipei de fotbal, de la bugetul local. Lucru imposibil de realizat, dat fiind bugetul şi aşa insuficient pentru susţinerea proiectelor şi investiţiilor necesare modernizării oraşului şi dezvoltării socio-economice a comunităţii. Totuşi, mai există o speranţă. „M-am întâlnit cu Ioan Andone, care, în aceste zile, se află în judeţ şi mi-a spus că este interesat să se implice atât el, cât şi foştii săi colegi Gabor şi Petcu, precum şi Mircea Lucescu, care a promis că ne va ajuta. Nu este vorba de o implicare financiară – sau cel puţin nici unul dintre ei nu s-a angajat în acest sens – dar, poate, ca membri fondatori ai unui nou club de fotbal în Hunedoara pot atrage, prin renumele lor, oameni cu putere financiară care ar avea posibilitatea susţinerii echipei de fotbal a oraşului Hunedoara”, a declarat primarul Ovidiu Hada.
Discuţii cu Ioan Andone, pe aceeaşi temă, a avut şi Mihai Leu, aşa că speranţa renaşterii echipei Corvinul din propria cenuşă, precum pasărea Pheonix, încă n-a murit.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ştiri

Ieri, peste 220 de angajaţi au intrat la ora 7 în grevă japoneză, nemulţumiţi de condiţiile grele de muncă şi...

Cetãţenii din UE beneficiazã de tratamente gratuite

Există situaţii în care străinii aflaţi în vizită la noi în ţară pot beneficia, în cazul în care se îmbolnăvesc...

Cupa Veteranilor la handbal

Duminică, la Vaţa de Jos, s-a desfăşurat o competiţie de handbal, dedicată foştilor handbalişti hunedoreni, acum retraşi din activitatea sportivă....

Închide