Mama denaturată nu se consideră vinovată pentru moartea copiilor

27 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Alina Nadia Ardeleanu este judecată pentru distrugere şi se află sub control judiciar, femeia fiind trimisă în judecată la circa un an de zile de la tragedia care a şocat întreaga Valea Jiului.
Ardeleanu a cerut să-i fie revocată măsura preventivă şi nu consideră că poartă vreo vină pentru moartea celor trei minori. Femeia este judecată pentru distrugere şi rele tratamente aplicate minorului, dosarul fiind instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Alina Nadia Ardeleanu a provocat în iunie 2015 o adevărată tragedie, după ce şi-a lăsat copiii închişi în casă şi s-a dus să-şi cumpere de băut iar locuinţa a fost cuprinsă de foc. Cei trei micuţi au ars de vii în casă, iar întreg acoperişul blocului de locuinţe a fost distrus. Femeia a revenit la miezul nopţii acasă şi când a văzut incendiul, în loc să ceară ajutor, a ferecat uşa garsonierei şi a fugit. În dezastru, cel puţin 30 de apartamente au fost afectate de foc iar pagubele au fost acoperite de primăria din localitate. Ardeleanu a mai fost condamnată la doi ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea şi maltratarea copilului unui vecin.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Poliţiştii s-au autosesizat în cazul ”Oiţă” şi au deschis dosar penal

Poliţiştii din Petroşani au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări cu privire la cazul din adăpostul public din Petroşani,...

România, condamnată la CEDO pentru o sentinţă dată de instanţele din judeţ

Pare să fi fost o luptă între David şi Goliat, cazul unei hunedorence, care, nedreptăţită de instanţele din judeţ, a...

Bulina neagră, 28.02.2017

Ludovic Mihail, cetăţean din Petrila Pentru că le-a violat pe prietena sa şi pe fetiţa acesteia, în vârstă de 12...

Închide