; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Mai mulţi suspecţi ridicaţi în urma raziilor la Vulcan

30 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Acţiunea derulată de poliţişti în mai multe cartiere ale municipiului Vulcan s-a soldat cu prinderea unor indivizi suspectaţi în general de furturi.
Astfel, a fost prins un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Vulcan, cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras dintr-un atelier electric dezafectat şi dintr-o magazie aparţinând unei exploatări miniere din localitate, componente electrice din cupru şi mai multe cabluri electrice, care au fost recuperate şi predate personalului unităţii.
Un alt localnic de 45 de ani a fost prins în timp ce vindea, pe o alee din municipiu, mai multe pachete de ţigări care nu aveau aplicat timbrul fiscal. De la bărbat, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării o sumă de bani şi 78 de pachete de ţigări netimbrate, de diferite mărci. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
De asemenea, au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei, pentru cercetări, doi tineri din municipiul Vulcan, bănuiţi de comiterea unor infracţiuni. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tentativă la furt. Poliţiştii au stabilit că acesta, în data de 4.12.2019, a pătruns în incinta unei unităţi miniere, de unde a încercat să sustragă fier vechi. Al doilea tânăr, în vârstă de 18 ani, este bănuit de comiterea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe. Acesta din urmă, în data de 14.09.2019, împreună cu alte două persoane, au agresat un bărbat care se deplasa spre domiciliu”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În arest, după ce a dat foc unei maşini

Un bărbat suspectat de distrugere prin incendiere a unui autoturism a fost reţinut în urma unei acţiuni în forţă derulate...

Dacian Ciodaru, candidatul Pro România la şefia Consiliului Judeţean

Membrii Pro România din judeţ votează astăzi ca Dacian Ciodaru (foto) să fie candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara....

Dorel Bretean a fost învestit subprefect

Ieri, a fost învestit în funcţie subprefectul Dorel Bretean. El l-a înlocuit pe... Dorel Bretean în acest post.

Închide