; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

În arest, după ce a dat foc unei maşini

30 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat suspectat de distrugere prin incendiere a unui autoturism a fost reţinut în urma unei acţiuni în forţă derulate în Călan. „Mascaţii“ l-au dus pe individ în Centrul de Reţinere şi Arest Deva.
Suspectul de 41 de ani, din Călan, ar fi incendiat un autoturism în Simeria, în noaptea de marţi. Poliţiştii au stabilit că maşina incendiată era parcată pe o stradă din oraş, iar paguba se ridică la circa 9.000 de lei.
„Poliţiştii, în urma activităţilor investigative derulate în cadrul dosarului penal constituit cu privire la comiterea infracţiunii de distrugere, au reuşit să identifice un bărbat de 41 de ani, din oraşul Călan, cu privire la care efectuează cercetări privind infracţiunea reclamată. În cursul zilei de miercuri, în urma unei acţiuni, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cei ai Poliţiilor oraşelor Călan şi Simeria, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, l-au depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, pe raza oraşului Călan, şi l-au reţinut pentru 24 de ore“, a precizat IPJ Hunedoara.
Individul, pe nume Marius Vasile Asaftei, este cercetat penal pentru distrugere şi, la propunerea procurorului de caz, magistraţii Judecătoriei Deva au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dacian Ciodaru, candidatul Pro România la şefia Consiliului Judeţean

Membrii Pro România din judeţ votează astăzi ca Dacian Ciodaru (foto) să fie candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara....

Dorel Bretean a fost învestit subprefect

Ieri, a fost învestit în funcţie subprefectul Dorel Bretean. El l-a înlocuit pe... Dorel Bretean în acest post.

Aproape 30 de străini expulzaţi din judeţ şi din ţară

Potrivit bilanţului de activitate pe anul 2019, prezentat de Biroul pentru Imigrări al judeţului Hunedoara, anul trecut au fost depistaţi...

Închide