; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Dacian Ciodaru, candidatul Pro România la şefia Consiliului Judeţean

30 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Membrii Pro România din judeţ votează astăzi ca Dacian Ciodaru (foto) să fie candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara. Ciodaru este singurul candidat pentru postul de… candidat la şefia instituţiei judeţene.

Dacian Ciodaru a fost mulţi ani membru al PSD. Ba chiar a fost preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a TSD.
În ianuarie 2019, el a demisionat din PSD şi din funcţia de consilier judeţean, alăturându-se celor din Pro România şi primarului Simeriei, Emil Rîşteiu, care a trecut şi el în barca lui Victor Ponta. Ciodaru este şi consilier personal al edilului din Simeria. Acum, consilierul personal este şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean.
Reamintim că liberalii şi-au votat candidatul pentru CJ, în persoana lui Adrian David, administratorul public al municipiului Deva. Social-democraţii îl vor pe Laurenţiu Nistor candidat la şefia instituţiei judeţene, dar se va face un sondaj ca să se vadă cine are cele mai mari şanse. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Radu spune:

    Interesant, se stie deja cum se votează si faptul ca este singurul candidat! Așa se întâmplă când te crezi stăpânul absolut. Cred ca va fi si singurul membru de partid după ședință, să nu aibe emoții pe viitor. Sau totuși mai păstrează câțiva la care deja le-a promis funcții. Păcat ca un partid care avea șanse a fost acaparat de astfel de oameni!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dorel Bretean a fost învestit subprefect

Ieri, a fost învestit în funcţie subprefectul Dorel Bretean. El l-a înlocuit pe... Dorel Bretean în acest post.

Aproape 30 de străini expulzaţi din judeţ şi din ţară

Potrivit bilanţului de activitate pe anul 2019, prezentat de Biroul pentru Imigrări al judeţului Hunedoara, anul trecut au fost depistaţi...

Urmează o nouă „execuţie” în USR Deva?

Se prefigurează o nouă victimă a conducerii organizaţiei judeţene a USR după ce presa locală şi-a ”permis” să scrie despre...

Închide