Mai mulţi bani pentru hrana pacienţilor de la SJU Deva

Preşedintele Consiliului Judeţean Hune­doara, Laurenţiu Nistor (foto), a solicitat conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă ca la fundamentarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2021, să analizeze po­sibilitatea de a majora nivelul alo­ca­ţiilor de hrană/zi de spitalizare/pacient.
Solicitarea vine în contextul imple­men­tării măsurilor propuse pentru a îmbu­nătăţi calitatea serviciilor medicale şi a condiţiilor de îngrijire oferite pacienţilor care sunt trataţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, unitate aflată în sub­or­dinea Con­siliului Judeţean Hunedoara.
Nivelul alocaţiilor de hrană este stabilit prin Hotărârea nr. 851/2018 pentru mo­di­ficarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 429/2008 privind nivelul alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective din uni­tăţile sanitare publice şi este maximal. Ni­velul alocaţiilor de hrană poate fi majorat prin hotărâri ale autorităţilor de­liberative ale unităţilor administrativ-teri­toriale pen­tru spitalele din subordinea aces­tora, cu suportarea de către acestea, din bugetele proprii, a cheltuielilor supli­mentare, pre­cum şi la solicitarea per­soa­nelor fizice be­ne­ficiare, care vor suporta cheltuielile su­pli­mentare corespun­ză­toare. (A. Năstase)

One thought on “Mai mulţi bani pentru hrana pacienţilor de la SJU Deva

  • 5 februarie 2021 la 17:01
    Permalink

    Ihi! Si dupa aia, mancarea bolnavilor o sa fie livrata de firma preferata a lui NISTOR, aia de la Soimus care duce mancare si la Sanatoriul din Geoagiu!!!!
    Asta nu degeaba s-a pictat in timpul vietii pe pereti printre sfinti!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare