Constructorul lucrează în ritm alert la Casa de Cultură din Hunedoara

4 februarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Lucrările de reabilitare a Casei de Cultură din municipiul Hunedoara avansează într-un ritm alert, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara. Primul spectacol ar putea avea loc la sfârşitul acestui an.
Ieri, administratorul public al judeţului Hune­doara, Costel Avram, a efectuat o vizită în teren la Hunedoara, unde se desfăşoară lucrările de reabilitare a Casei de Cultură, proiect finanţat în baza asocierii Consiliului Judeţean Hune­doara cu Primăria Municipiului Hunedoara.

La întâlnire au luat parte alături de repre­zentanţii primăriei, proiectantul împreună cu reprezentanţii societăţii care execută lucrările, pentru a analiza la faţa locului, aspectele legate de detaliile care vor înfrumuseţa sala de spectacole.
„Lucrările de finisaje exterioare sunt fina­lizate, iar acum se lucrează într-un ritm alert la reabilitarea sălii de spectacole. Urmărim cu multă atenţie tot ceea ce se întâmplă aici, monitorizăm respectarea tuturor detaliilor din proiect pentru că ne dorim ca proiectul să fie implementat corect, iar sala de spectacole să fie funcţională la sfârşitul acestui an”, a declarat Costel Avram.
În cadrul proiectului sunt prevăzute lucrări de refuncţionalizare şi/sau compartimentare a unor spaţii existente, lucrări de finisaje inte­rioare (cu restaurarea şi refacerea elementelor de decoraţie arhitecturală), lucrări de refacere a pardoselii şi a scărilor, lucrări de recon­di­ţio­nare şi restaurare a tâmplăriei (cu schimbarea elementelor deteriorate), modernizarea bi­rourilor şi grupurilor sanitare, revizuirea insta­laţiei electrice şi de iluminat, precum şi lucrări de finisaje exterioare.
Valoarea contractului este de 13.189.552 lei iar durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni de la data primirii Ordinului de începere a lucrărilor.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gheorghe spune:

    Oare monstruozitatea de panou nu putea sa fie pus mai departe la al treilea stalp de iluminat (spre pietonala ) ? Sau mai bine deloc ! Un plasture pe un tablou ! 🙁 🙁

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mai mulţi bani pentru hrana pacienţilor de la SJU Deva

Preşedintele Consiliului Judeţean Hune­doara, Laurenţiu Nistor (foto), a solicitat conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă ca la fundamentarea bugetului de venituri...

Din fericire, pădurile virgine nu au dispărut din ţară şi nici din judeţ

Adriana Năstase Dacă în ţări precum Anglia, Franţa, Ger­mania şi Danemarca pădurile virgine au dispărut în totalitate sau mai sunt...

Întâlnire tripartită la Ilia

Adriana Năstase Pentru a stabili o legătură directă între conducerea Primăriei Ilia şi constructorii căii ferate de mare viteză, prefectul...

Închide