Mai ceva ca la coridă: doi bărbaţi ucişi de tauri!

6 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Livia Botici

Pe parcursul a două zile, doi hunedoreni au fost ucişi de animalele pe care le îngrijeau. Luni seara, un bărbat din comuna Vaţa de Jos, în vârstă de 34 de ani, a fost omorât pe loc, de unul dintre taurii familiei sale, iar ieri  dimineaţa, un altul, de 88 de ani, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost târât câţiva metri în coarnele unui taur.

Animal agresiv
Tanărul de 34 de ani, care a pierit luni seara, avea grijă de mult timp de animalele familiei. În jurul orei 22, bărbatul i-a scos la păscut pe cei trei tauri, pe care îi avea, iar la un moment dat, una dintre bovine, în vârstă de patru ani, l-a atacat. „Potrivit declaraţiilor luate la faţa locului, animalul ucigaş era destul de agresiv. În urmă cu ceva timp, chiar şi părinţii tânărului au fost atacaţi de acelaşi taur, dar atunci, ei nu au fost răniţi. Luni, bărbatul a fost luat în coarne şi împuns în zonele vitale, nemaiavând nici o şansă de supravieţuire. Noi am fost alertaţi de vecini, care au auzit animalul scoţând nişte zgomote foarte puternice. În momentul în care poliţia a ajuns la faţa locului, bărbatul era deja decedat”, a declarat comisarul şef Adrian Petruş, şeful Poliţiei municipiului Brad.

Nu a avut nici o şansă
Ieri, la nici o zi după incidentul din comuna Vaţa de Jos, în comuna Brănişca, un alt bărbat a murit în aceleaşi circumstanţe. În jurul orei 13, poliţiştii au fost sesizaţi că într-o gospodărie din satul Târnava, un bărbat a fost atacat de taurul de care avea grijă. Imediat, oamenii legii au ajuns la faţa locului, dar pentru viaţa victimei, în vârstă de 88 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Reabilitarea drumului spre Parâng, amânatã

Deşi reabilitarea lui era dată drept o certitudine, drumul care face legătura dintre Petroşani şi Staţiunea Parâng are slabe şanse...

Boloş, golgeterul Ligii a IV-a

Atacantul echipei FC Hunedoara II, Silviu Boloş (foto stânga), a ajuns la 11 goluri marcate în Liga a IV-a, după...

Şi-a curmat viaţa, la numai 22 de ani

Din motive necunoscute pentru moment, un tânăr de 22 de ani, din Deva, s-a aruncat ieri, de la balconul apartamentului...

Închide