Sărbătorirea persoanelor vârstnice la Hunedoara

6 octombrie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Livia Botici

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Primăria Hunedoara le-a celebrat pe cele 62 de cupluri din municipiu, care anul acesta au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Veşnicii îndrăgostiţi au primit din partea municipalităţii hunedorene diplome, flori şi suma de 250 de lei, pentru fiecare pereche de sărbătoriţi, iar apoi, au avut parte de o cină festivă, „asortată” cu muzică populară.
Vineri după-masa, la ora 18, cele 62 de cupluri au fost aşteptate la un restaurant din municipiul Hunedoara, acolo unde conducerea primăriei a organizat, special pentru ele, mese frumos decorate şi delicatese culinare, iar soliştii Vali Tănase şi Mariana Suciu le-au întâmpinat, cântându-le „La mulţi ani”. Cele 62 de perechi de îndrăgostiţi au dansat până aproape de miezul nopţii, atunci când chelnerii le-au servit cu un tort imens, pe care tronau zeci de artificii. Cei mai în vârstă dintre sărbătoriţi au fost doi inimoşi bătrânei, care, deşi sunt trecuţi de vârsta de 90 de ani, au petrecut cot la cot cu ceilalţi participanţi şi au dansat aproape pe fiecare melodie.
„Ne bucurăm că putem să îi avem pe aceşti oameni deosebiţi alături de noi. Consider că ei merită să le arătăm recunoştinţa noastră, pentru faptul că în fiecare zi, prin exemplele lor frumoase de viaţă, ne dau câte o lecţie despre respect, dragoste, încredere şi bucuria de a trăi simplu. De aceea, le dorim din suflet să ne trăiască mulţi ani de acum înainte”, a declarat Ovidiu Hada, primarul municipiului Hunedoara.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gioni spune:

    cat mai costa un articol cu primaria? 😉

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Mai ceva ca la coridă: doi bărbaţi ucişi de tauri!

Pe parcursul a două zile, doi hunedoreni au fost ucişi de animalele pe care le îngrijeau. Luni seara, un bărbat...

Reabilitarea drumului spre Parâng, amânatã

Deşi reabilitarea lui era dată drept o certitudine, drumul care face legătura dintre Petroşani şi Staţiunea Parâng are slabe şanse...

Boloş, golgeterul Ligii a IV-a

Atacantul echipei FC Hunedoara II, Silviu Boloş (foto stânga), a ajuns la 11 goluri marcate în Liga a IV-a, după...

Închide