Măgura Pui declină participarea în Liga a IV-a

Campioana judeţului Hunedoara din Liga a V-a în ediţia 2019-2020, formaţia Măgura Pui, a fost declarată câştigătoarea sezonului ca urmare a îngheţării competiţiei, ea aflându-se pe primul loc în clasament la acel moment. În aceste condiţii, formaţia se poate înscrie de drept în competiţia din eşalonul superior, deci poate să evolueze în Liga a IV-a din judeţul Hunedoara.

Din păcate, conducerea echipei Măgura Pui a anunţat AJF că nu este posibil să se înscrie şi apoi să participe la competiţia din noul sezon al Ligii a IV-a din motive financiare, deoarece o evoluţie în viitorul sezon la acest nivel va fi una costisitoare pentru campioana judeţului. Dar, cum jucătorii acestei formaţii s-au aflat pe podiumul de premiere, câştigând trofeul de campioni la ultimele ediţii, echipa a depus o cerere de înscriere pentru viitorul sezon tot în Liga a V-a, dar şi în campionatul juniorilor U 19.
În condiţiile în care la această echipă fotbalul a fost unul de plăcere, iar consilierii locali au făcut eforturi deosebite pentru le asigura jucătorilor echipament şi condiţii de participare în competiţii, rămâne să aşteptăm decizia acestora în privinţa sprijinului pe care îl vor acorda în continuare echipei de fotbal Măgura Pui.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Are şanse Jiul Petroşani la Liga a III-a?

Visul de promovare în Liga a III-a al formaţiei CSM Jiul Petroşani, câştigătoarea campionatului din judeţul Hunedoara, s-a năruit odată...

Comunicat de presă

Forţa Naţională: USR preia pe nemestecate directive străine şi promovează valori neromâneşti, încercând să distrugă valorile naţionale

Apel către tineri! Partidul Forţa Naţională face apel la tinerii României ca în alegerile care vin să nu mai voteze

Închide