Are şanse Jiul Petroşani la Liga a III-a?

Visul de promovare în Liga a III-a al formaţiei CSM Jiul Petroşani, câştigătoarea campionatului din judeţul Hunedoara, s-a năruit odată cu existenţa acelui caz de infectare cu Covid-19, iar speranţele jucătorilor pentru o evoluţie în barajul de promovare de la Lupac au fost spulberate.

Deşi au fost luate toate măsurile pentru evitarea acestei situaţii, astfel, trupa din Vale nu a mai susţinut barajul de promovare pentru Liga a treia. În acest caz, regulamentul prevede pierderea meciului la „masa verde“ cu scorul de 3-0 şi carantinarea echipei. Mulţi văd această decizie ca fiind una nedreaptă, iar regulamentul unul cu lacune. Ce poate face Jiul în aceste condiţii? Să depună o cerere de înscriere la Federaţia Română de Fotbal, ca în limita locurilor disponibile să fie în vizor.
„Jiul va trimite o adresă către Federaţia Română de Fotbal, prin care în limita locurilor disponibile doreşte să fie acceptată să joace în Liga a treia. Noi, cei de la AJF, susţinem acest demers al lor de a fi în Liga a treia“, a spus Cristian Petrean, preşedintele AJF.
În cazul în care Avântul Periam nu se va înscrie în Liga a treia, şansele Jiului cresc considerabil. Avântul Periam este echipa cu care Jiul ar fi trebuit să susţină barajul şi care a promovat fără a juca vreun meci, având două victorii obţinute la masa verde, prin neprezentarea adversarilor.

One thought on “Are şanse Jiul Petroşani la Liga a III-a?

  • 17 august 2020 la 0:08
    Permalink

    Daca echipa Avantul Periam nu se va inscrie in L3 atunci voi Jiul sunteti primii promovati, iar daca nu e asa , sa nu cedati, Jiul va ajunge in liga 3 ! trebuie sa fiti perseverenti si sa demonstrati ca acel meci de baraj trebuie jucat pe teren , nu in afara lui! FRF si LPF au mari lacune in regulamente si pot fi atacate! hai Jiul! Locul vostru e in L1 nu in 3 sau 2!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă

Forţa Naţională: USR preia pe nemestecate directive străine şi promovează valori neromâneşti, încercând să distrugă valorile naţionale

Apel către tineri! Partidul Forţa Naţională face apel la tinerii României ca în alegerile care vin să nu mai voteze

Compartiment pentru bolnavii cardiaci critici la spitalul din Deva

Consilierii judeţeni au aprobat recent o hotărâre pentru înfiinţarea unui compartiment destinat tratării pacienţilor cardiaci critici, acesta urmând să funcţioneze...

Închide