Sport

Măgura Pui a preluat din start şefia Ligii a V-a

După doar două etape disputate din acest sezon al Ligii a V-a, Măgura Pui, vicecampioana sezonului trecut, s-a instalat confortabil pe prima poziţie a clasamentului. Trupa lui Ovidiu Ciolea a obţinut a doua victorie categorică, impunându-se pe terenul Victoriei Dobra. Maximum de puncte după două etape au şi CS Ghelari şi AS Sântămăria Orlea.

Succes clar la Dobra
Cu aproape acelaşi lot pe care l-a avut şi în sezonul trecut, Măgura Pui a început lansat acest campionat. După victoria din prima rundă, cu Foresta Lunca, trupa lui Ovidiu Ciolea s-a impus fără probleme şi în deplasarea de la Dobra, învingând cu 5-0, patru dintre reuşite aparţinându-i lui Cătălin Stoiconi. Aproape de lider ţin şi AS Sântămăria Orlea, care s-a impus la scor de forfait pe terenul celor de la CS Comunal Ilia, dar şi CS Ghelari, o surpriză a începutului de sezon, care a învins la limită pe terenul Ponorului Vaţa.

Rezultate opuse pentru trupele din Crişcior
Metalul Crişcior a suferit prima înfrângere a sezonului, în faţa celor de la Foresta Lunca, în timp ce Zarandul Crişcior a dispus clar de Sargeţia Bretea Română, pe teren propriu. La primul meci în acest campionat, Unirea General Berthelot nu a avut probleme în a se impune clar pe terenul grupării Santos Boz.
Liga a V-a, etapa a II-a
Foresta Lunca – Metalul Crişcior 6-3
Victoria Dobra – Măgura Pui 0-5
Ponorul Vaţa – Cs Ghelari 0-1
Zarandul Crişcior – Sargeţia Bretea Română 4-1
CS Comunal Ilia – AS Sântămăria Orlea 0-3
Santos Boz – Unirea General Berthelot 1-5
Agrocompany Băcia a stat
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura