LUPTE. Mădălina Pusok, medalie de bronz la naţionale

13 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Română de Lupte Libere a organizat la Târgovişte finala pe ţară a Campionat National Individual pentru cadeţi, juniori şi seniori la lupte pe plajă, competiţie care nu s-a putut organiza pe Litoral, din cauza pandemiei cu Covid-19.
S-a concurat la toate cele trei stiluri consacrate :greco-romane, lupte libere şi lupte feminine
Sportiva Mădălina Pusok, legitimată la C.S. Inter Petrila, a reuşit după o evoluţie foarte bună să se claseze neaşteptat pe locul 3 şi să cucerească medalia de bronz la categoria + 60 kg juniori.
Tânăra luptătoare din Petrila este pre­gătită de Marian Lukacs, care a declarant că este foarte mulţumit de performanţa sportivei sale şi speră ca ea să adauge şi alte performanţe la palmaresul personal.
La finalul acestei săptămâni sunt pro­gramate la Bacău întrecerile din cadrul finalei pe ţară a campionatului naţional pe echipe de juniori.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Canotorii români au şanse la medalii la Tokyo

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a afirmat, că, în mod sigur, cele mai mari speranţe pentru medalii...

FUTSAL. Autobergamo Deva ocupă locul secund după trei etape

După mai multe analize la nivelul FR Fotbal şi presiuni din partea echipelor, ediţia 2020 – 2021 a Ligii 1...

Verificarea documentară în vederea stabilirii corecte a situației fiscale a contribuabilului/plătitorului

În cele ce urmează, prezentăm câteva aspecte cu privire la verificarea documentară ce poate fi efectuată de către organul fiscal...

Închide