TENIS DE MASĂ. Mondialele de juniori anulate

13 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Campionatele Mondiale de tenis de masă pentru juniori, prevăzute între 29 no­iembrie şi 6 decembrie la Guimaraes (Portugalia), au fost anulate pentru a pro­teja sportivii de pandemia de coronavirus, informează Fe­de­raţia internaţională de tenis de masă (ITTF).
Decizia de anulare a competiţiei mon­diale rezervate juniorilor a atras unele mo­dificări în calendarul internaţional. Comi­tetul Executiv al ITTF a recomandat ca Por­tugalia să fie în 2021 gazda primei ediţii a Campionatelor Mondiale de tineret, iniţial acordate Tunisiei, care însă a primit orga­ni­zarea ediţiei a doua, din 2022.
Aceste modificări urmează să fie apro­bate la reuniunea Comitetului Executiv din 19 noiembrie.
ITTF se adaugă pe lista numeroaselor fe­deraţii internaţionale care au anulat cam­pionatele mondiale la categoriile infe­rioa­re, din cauza calendarului comprimat la ma­ximum de pandemia de coronavirus, dând prioritate competiţiilor de seniori şi calificărilor pentru JO 2020 de la Tokyo.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
LUPTE. Mădălina Pusok, medalie de bronz la naţionale

Federaţia Română de Lupte Libere a organizat la Târgovişte finala pe ţară a Campionat National Individual pentru cadeţi, juniori şi...

Canotorii români au şanse la medalii la Tokyo

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a afirmat, că, în mod sigur, cele mai mari speranţe pentru medalii...

FUTSAL. Autobergamo Deva ocupă locul secund după trei etape

După mai multe analize la nivelul FR Fotbal şi presiuni din partea echipelor, ediţia 2020 – 2021 a Ligii 1...

Închide