Canotorii români au şanse la medalii la Tokyo

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a afirmat, că, în mod sigur, cele mai mari speranţe pentru medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo le are de la canotorii români.
„Referitor la Jocurile Olimpice, nu mai e mult, imediat trecem în 2021, toţi sportivii sunt în pregătire. Ţinând cont de ultimele re­zultate, nu doar de la aceste campionate europene, putem spune că da, cele mai mari speranţe la Jocurile Olimpice le avem de la canotaj. Avem evidenţa la ceea ce se în­tâmplă la toate loturile olimpice şi ne punem mari speranţe în Federaţia Română de Canotaj. Sunt absolut convins că rezultatele aşa cum au fost până acum vor fi şi anul viitor la Tokyo”, a spus Covaliu la Aeroportul Henri Coandă, unde a în­tâmpinat delegaţia de canotaj a României, care s-a întors de la Campionatele Euro­pene din Polonia.
Mihai Covaliu a ţinut să felicite pe canotorii români pentru rezultatele obţinute la Poz­nan, de unde sportivii noştrii s-au întors cu şase medalii, dintre care patru de aur, una de argint şi una de bronz. România a în­cheiat pe locul al doilea în clasamentul pe na­ţiuni, fiind devansată doar de Olanda.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.