Canotorii români au şanse la medalii la Tokyo

13 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a afirmat, că, în mod sigur, cele mai mari speranţe pentru medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo le are de la canotorii români.
„Referitor la Jocurile Olimpice, nu mai e mult, imediat trecem în 2021, toţi sportivii sunt în pregătire. Ţinând cont de ultimele re­zultate, nu doar de la aceste campionate europene, putem spune că da, cele mai mari speranţe la Jocurile Olimpice le avem de la canotaj. Avem evidenţa la ceea ce se în­tâmplă la toate loturile olimpice şi ne punem mari speranţe în Federaţia Română de Canotaj. Sunt absolut convins că rezultatele aşa cum au fost până acum vor fi şi anul viitor la Tokyo”, a spus Covaliu la Aeroportul Henri Coandă, unde a în­tâmpinat delegaţia de canotaj a României, care s-a întors de la Campionatele Euro­pene din Polonia.
Mihai Covaliu a ţinut să felicite pe canotorii români pentru rezultatele obţinute la Poz­nan, de unde sportivii noştrii s-au întors cu şase medalii, dintre care patru de aur, una de argint şi una de bronz. România a în­cheiat pe locul al doilea în clasamentul pe na­ţiuni, fiind devansată doar de Olanda.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FUTSAL. Autobergamo Deva ocupă locul secund după trei etape

După mai multe analize la nivelul FR Fotbal şi presiuni din partea echipelor, ediţia 2020 – 2021 a Ligii 1...

Verificarea documentară în vederea stabilirii corecte a situației fiscale a contribuabilului/plătitorului

În cele ce urmează, prezentăm câteva aspecte cu privire la verificarea documentară ce poate fi efectuată de către organul fiscal...

Senatorul Resmeriţă afirmă că primarul Petroşaniului se crede Dumnezeu

Sorina Popa Social-democraţii din Petroşani reclamă faptul că primarul municipiului, Tiberiu Iacob Ridzi (foto 1) nu le permite să-şi amplaseze...

Închide