Sport

Lupte libere. Sportivi din judeţ, în pregătire la loturile naţionale

Federaţia Română de Lupte a anunţat că se vor relua competiţiile sportive pen­tru copii şi juniori, programate pentru în­ceput în aer liber, după un nou format, ca urmare a pandemiei de Covid-19.

A fost reluată pregătirea specifică şi la loturile naţionale unde au fost convocaţi sportivi din ţară. De la LPS Cetate Deva a fost convocat la lotul de juniori Marius Scornea, alături de antrenorul Suraj Moravan, iar de la CSS Petroşani au fost convocate patru sportive.
„Avem la lotul naţional de junioare, patru sportive foarte talentate. Este vorba de Iulia Dornic, Andreea Chiriac, Florentina Manciog şi Claudia Manciog. Acestea două din urmă sunt surori şi au potenţial. Zece zile vor sta în pregătire”, a declarat profesorul Gheorghe Răducu.
La competiţiile pe plajă care sunt pro­gra­mate la finalul lunii august, spor­tivii de la Petroşani nu vor participa. „Nu sunt com­petiţii atât de însemnate. Noi vom în­cepe în luna septembrie cu antre­na­men­tele. Sincer, nu vreau să ne expunem atât de mult, având în vedere evoluţia ca­zurilor Covid”, a mai spus prof. Gheorghe Răducu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.