Lupte libere. Sportivi din judeţ, în pregătire la loturile naţionale

27 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Română de Lupte a anunţat că se vor relua competiţiile sportive pen­tru copii şi juniori, programate pentru în­ceput în aer liber, după un nou format, ca urmare a pandemiei de Covid-19.

A fost reluată pregătirea specifică şi la loturile naţionale unde au fost convocaţi sportivi din ţară. De la LPS Cetate Deva a fost convocat la lotul de juniori Marius Scornea, alături de antrenorul Suraj Moravan, iar de la CSS Petroşani au fost convocate patru sportive.
„Avem la lotul naţional de junioare, patru sportive foarte talentate. Este vorba de Iulia Dornic, Andreea Chiriac, Florentina Manciog şi Claudia Manciog. Acestea două din urmă sunt surori şi au potenţial. Zece zile vor sta în pregătire”, a declarat profesorul Gheorghe Răducu.
La competiţiile pe plajă care sunt pro­gra­mate la finalul lunii august, spor­tivii de la Petroşani nu vor participa. „Nu sunt com­petiţii atât de însemnate. Noi vom în­cepe în luna septembrie cu antre­na­men­tele. Sincer, nu vreau să ne expunem atât de mult, având în vedere evoluţia ca­zurilor Covid”, a mai spus prof. Gheorghe Răducu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Antrenează-te sigur și eficient pe banda de alergat! Iată 5 recomandări utile!

  Alergarea este printre cele mai eficiente activități sportive pe care le poți desfășura, astfel încât sesiunile frecvente de alergare...

Descoperă mustul de Jidvei. Disponibil pentru comandă până în 1 septembrie

  Pentru gospodarii și micii producători care doresc să își producă vin de casă, mustul de la Jidvei este o...

Situaţia infecţiilor cu noul virus în judeţ şi la nivel naţional

În judeţul Hunedoara, până miercuri, 26 august, au fost confirmate 1.554 persoane infectate cu noul coronavirus. În ultimele 24 de...

Închide