Fotbal. Cupa României, ediția 2020-2021

27 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Română de Fotbal a stabilit şi anunţat pro­gramul primului tur al fazei naţionale a Cupei României, edi­ţia 2020/2021. Meciurile acestei primei faze erau stabilite iniţial să se desfăşoare la 25 august, însă au fost reprogramate pentru data de 9 septembrie, de la ora 16:30, într-o singură manşă.
În ediţiile trecute, în primul tur erau 26 de jocuri în total, la care participau 42 de câştigătoare ale fazei judeţene a Cupei României şi 10 echipe care au evoluat în ediţia pre­cedentă a Ligii 3, dintre ultimele clasate. Acum vor fi în total 30 de partide, în care vor juca doar 24 de echipe judeţene desemnate de AJF-uri şi care pot îndeplini condiţii de par­ticipare având în vedere protocolul medical din pandemie, şi 36 de echipe din sezonul recent încheiat al Ligii. Împe­recherea echipelor a fost făcută de Departamentul Com­petiţii al FRF pe baza criteriului geografic.

Programul turului 1 al Cupei României, ediţia naţională 2020/2021 pentru echipele din judeţul nostru este următorul:
CSM Jiul Petroşani – Gilortul Târgu Cărbuneşti
CSM Deva – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii
CS Hunedoara va intra în competiţie în faza următoare a acestor întreceri.

Echipele câştigătoare în urma meciurilor primului tur vor participa în cel de-al doilea tur al Cupei României, pro­gramat să se dispute în data de 23 septembrie 2020.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lupte libere. Sportivi din judeţ, în pregătire la loturile naţionale

Federaţia Română de Lupte a anunţat că se vor relua competiţiile sportive pen­tru copii şi juniori, programate pentru în­ceput în...

Antrenează-te sigur și eficient pe banda de alergat! Iată 5 recomandări utile!

  Alergarea este printre cele mai eficiente activități sportive pe care le poți desfășura, astfel încât sesiunile frecvente de alergare...

Descoperă mustul de Jidvei. Disponibil pentru comandă până în 1 septembrie

  Pentru gospodarii și micii producători care doresc să își producă vin de casă, mustul de la Jidvei este o...

Închide