Fotbal. Cupa României, ediția 2020-2021

Federaţia Română de Fotbal a stabilit şi anunţat pro­gramul primului tur al fazei naţionale a Cupei României, edi­ţia 2020/2021. Meciurile acestei primei faze erau stabilite iniţial să se desfăşoare la 25 august, însă au fost reprogramate pentru data de 9 septembrie, de la ora 16:30, într-o singură manşă.
În ediţiile trecute, în primul tur erau 26 de jocuri în total, la care participau 42 de câştigătoare ale fazei judeţene a Cupei României şi 10 echipe care au evoluat în ediţia pre­cedentă a Ligii 3, dintre ultimele clasate. Acum vor fi în total 30 de partide, în care vor juca doar 24 de echipe judeţene desemnate de AJF-uri şi care pot îndeplini condiţii de par­ticipare având în vedere protocolul medical din pandemie, şi 36 de echipe din sezonul recent încheiat al Ligii. Împe­recherea echipelor a fost făcută de Departamentul Com­petiţii al FRF pe baza criteriului geografic.

Programul turului 1 al Cupei României, ediţia naţională 2020/2021 pentru echipele din judeţul nostru este următorul:
CSM Jiul Petroşani – Gilortul Târgu Cărbuneşti
CSM Deva – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii
CS Hunedoara va intra în competiţie în faza următoare a acestor întreceri.

Echipele câştigătoare în urma meciurilor primului tur vor participa în cel de-al doilea tur al Cupei României, pro­gramat să se dispute în data de 23 septembrie 2020.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare