Lupte libere pe plaja de la Costineşti!

Pe plaja de la Costineşti s-au desfăşurat în­trecerile individuale ale Campionatului naţional de lupte libere pe plajă (aptitudini specifice) U15 pentru juniori de categoria a IV şima i mici.
Au fost prezenţi la această competiţie un număr foarte mare de tineri, ceea ce a dat peste cap programul şi unele meciuri s-au derulat până seara târziu.
Reprezentanţii LPS Cetate Deva au fost, din nou, printre cei care au reuşit per­for­mante deosebite şi au urcat pe podiumul de premiere la aceste întreceri.
Asyfel, Denisa Obrejan a câştigat medalia de bronz la junioare IV,una de bronz şi una de aur la U15 iar sora ei, Bianca Obrejan a adus la palmaresul clubului o medalie de bronz la categoria U15, Marius Scornea şi Darius Gigea fiind şi ei medaliaţi la ca­tegoria juniori IV cu medalii de aur.
În ultima zi de concurs, reprezentanţii sec­ţiei de lupte din Deva au obţinut încă patru clasări pe podium. Denisa Obrejan a cucerit o medalie de argint iar Dariana Stă­nescu, Raluca Covaciu şi Sorana Moravan au cucerit medaliile de bronz la aceste în­treceri naţionale.
Ca urmare a acestor rezultate,LPS Cetate Deva s-a clasat pe un onorant loc III în clasamentul cluburilor participante, fiind prezent pe podiumul de premiere la finalul competiţiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.