Lupte libere pe plaja de la Costineşti!

Pe plaja de la Costineşti s-au desfăşurat în­trecerile individuale ale Campionatului naţional de lupte libere pe plajă (aptitudini specifice) U15 pentru juniori de categoria a IV şima i mici.
Au fost prezenţi la această competiţie un număr foarte mare de tineri, ceea ce a dat peste cap programul şi unele meciuri s-au derulat până seara târziu.
Reprezentanţii LPS Cetate Deva au fost, din nou, printre cei care au reuşit per­for­mante deosebite şi au urcat pe podiumul de premiere la aceste întreceri.
Asyfel, Denisa Obrejan a câştigat medalia de bronz la junioare IV,una de bronz şi una de aur la U15 iar sora ei, Bianca Obrejan a adus la palmaresul clubului o medalie de bronz la categoria U15, Marius Scornea şi Darius Gigea fiind şi ei medaliaţi la ca­tegoria juniori IV cu medalii de aur.
În ultima zi de concurs, reprezentanţii sec­ţiei de lupte din Deva au obţinut încă patru clasări pe podium. Denisa Obrejan a cucerit o medalie de argint iar Dariana Stă­nescu, Raluca Covaciu şi Sorana Moravan au cucerit medaliile de bronz la aceste în­treceri naţionale.
Ca urmare a acestor rezultate,LPS Cetate Deva s-a clasat pe un onorant loc III în clasamentul cluburilor participante, fiind prezent pe podiumul de premiere la finalul competiţiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în această săptămână este Arme, virusuri

Top trei cele mai bune parfumuri Estée Lauder pentru femei

Moda este temporară, dar există și lucruri care durează în timp și traversează tot felul de frontiere geografice și generaționale.

ANUNŢ PUBLIC

BUBLE CRISTINA CARMEN, cu domiciliul în localitatea Deva, str. Cloşca, nr. 13, judeţ Hunedoara, anunţă elaborarea planului faza PUD şi

Închide