Sport

LUPTE LIBERE. Fac ce fac și vin acasă cu medalii!

Întrecerile finale ale Campionatului național de lupte libere pentru juniorii IV (cei mai mici competitori) s-au des­fășurat anul acesta la Tg. Mureș, cu o participare numeroasă (circa 500 de sportivi).

Aur şi bronz
Ca de obicei, luptătorii de la cele două secții de performanță din județul nostru au avut evoluții bune. Astfel, junioara Dariana Stănescu (foto), legitimată la
LPS Cetate Deva, (antrenor prof. Suraj Moravan) a reușit să cu­ce­rească o me­dalie de bronz la categoria 37 kg, în timp ce colegul ei de club, Paul Enache (pregătit de prof. Gheorghe Văcărașu) a încheiat competiția pe un onorabil loc V la categoria 60 kg. Mai pro­ductivi, de această dată, au fost re­pre­zentanții de la CSS Petroșani (foto2), pregătiți de prof. Gheorghe Răducu și Cristinel Popa. Claudia Manțog și-a tre­cut în palmares un nou succes, cucerind medalia de aur și titlul național la cate­go­ria 60 kg. Alți trei sportivi de la clubul din Valea Jiului au adus acasă medalii de bronz, Alexandra Recea (loc III la ca­tegoria 48 kg), Denisa Zoltan (loc III la categoria 52 de kg) și Iazmina Csiszer (loc III la categoria 72 kg), clubul din Petroșani situându-se cu aceste rezul­ta­te pe locul III în clasa­mentul secțiilor de performanță pre­zente la aceste în­treceri naționale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura