Sport

FUTSAL. Meciul orgoliilor, la Deva

Campionatul Ligii naționale la fotbal în sală aduce în prim plan o partidă im­portantă și așteptată cu mult interes de iubitorii acestui gen fotbalistic. Este vorba de derby-ul devean în care se vor întâlni cele două echipe din mu­ni­cipiul reședință de județ, într-o par­tidă contând pentru etapa a patra din campionat.

Mai experimentați
Astăzi, la Sala Sporturilor, Autobergamo va întâlni cea de a doua echipă de­vea­nă, nou promovata în Liga 1, formația ACS West Deva. Va fi o întâlnire a or­goliilor și, mai ales, a ambițiilor per­so­nale. Cu mai multă experiență în ceea ce privește evoluțiile pe prima scenă a fotbalului de sală, Autobergamo (totali­zează 6 puncte din trei partide dispu­tate) se bazează pe cei doi veterani, frații Florin și Cristian Matei, pe ex­pe­ri­ența antrenorului Alexandru Moț dar și pe ambiția componenților din echipă.
De partea cealaltă, ACS West (are 3 puncte din două partide disputate) are în lot câțiva jucători care de-a lungul anilor au evoluat sub culorile vișinii de la Autobergamo Deva. Căpitanul celor de la West Deva este fostul interna­țio­nal Mimi Stoica, iar antrenor este Ion Al Ioanii care este și jucător în echipa celor de la West. Rămâne de urmărit spec­ta­colul (sperăm să fie un spectacol) în care evoluțiile individuale, calitățile native și personale ale jucătorilor în­ro­lați la cele formații să fie apreciate cu apla­uze de cei din tribune iar oficialii de­semnați de către forul federal, fie ca ar­bitrii, fie ca observatori, să nu influ­en­țeze cursul normal al jocului.
Meciul va începe la ora 18, se anunță o afluență mare de spectatori, iar pen­tru cei interesați biletele se pot achi­zi­țio­na de la sediul clubului organizator, Autobergamo Deva sau la Sala Spor­turilor, cu o oră înainte de start.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura