Lupte libere. Denisa Fodor medaliată cu bronz la Bucureşti

5 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

        Federaţia Română de Lupte Libere a organizat la finalul săptămânii trecute, în Bucureşti, întrecerile unui puternic turneu internaţional de lupte pentru seniori, la care au participatsportivi din mai multe ţări din Europa şi de pe alte continente.
De remarcat că pentru acest turneu internaţional a fost delegat din partea UWW (Uniunii Europene de Lupte), francezul Serge Damiens, unul dintre cei mai reputaţi oficiali din cadrul federaţiei internaţionale.
Sportiva Denisa-Iuliana Fodor, elevă în cadrul L.P.S. „Cetate“ Deva (antrenată de prof. Suraj Moravan), a obţinut medalia de bronz la categoria 57kg, iar în clasamentul pe naţiuni echipa naţională a României s-a clasat pe locul al doilea dintre cele 15 naţiuni participante. Medalia cucerită de sportiva din Deva completează reuşita acesteia la Campionatul Naţional de seniori de la Reşiţa, unde a urcat pe podiumul de premiere, la aceeaşi categorie.(Nicolae Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Raul Bădărău, de la înotul de performanţă, la „judecătorul“ din terenul de fotbal

Fost sportiv de performanţă în cadrul clubului hunedorean de nataţie, acum student la Facultatea de educaţie fizică şi sport din...

Anunț finanțe, 05.08.2019

Gura lumii, 05.08.2019

Au crezut că se aleg cu un profit făcut uşor şi s-au ales cu praful de pe tobă. Gurile rele...

Închide