Kick boxing. Reprezentanţii ACS Pera Box s-au evidenţiat la Gala de la Deva

5 august 2019 | Publicat in: Sport

      La Sala Sporturilor din Deva, sub genericul „Drumul către glorie“ s-a defăşurat sâmbătă seara o nouă ediţie a întrecerilor de kick boxing inter cluburi organizate decătre Gladyators Gym Deva, Codruţ Florescu fiind cel care a coordonat evenimentul sportiv.
Au participat la aceste întreceri peste 130 de sportivi reprezentând cluburi şi asociaţii sportive din întreaga ţară, ceea ce a dat greutate competiţiei. ACS Pera Box Deva a participat cu şase sportivi, toţi fiind apreciaţi pentru evoluţia din ring. Tânărul Ionuţ Grigorescu, la cei 12 ani ai săi, şi-a trecut în palmares o nouă victorie la puncte şi demonstrează reale calităţi pentru această disciplină sportivă, iar Larisa Kasler (14 ani) a obţinut o victorie prin k.o. în repriza a doua. Jesica Popa (14 ani) a înregistrat o victorie, prin k.o. în prima repriză, la fel ca şi colegul ei Sergiu Avadanei. Chiar dacă au pierdut la puncte în partidele pe care le-au avut, atât Sebastina Porumb, cât şi Darius Toth trebuie felicitaţi pentru ambiţia cu care au luptat.
Aşa cum a declarat Ovidiu Ioiescu -Pera, cel care se ocupă de pregătirea acestor tineri, la ACS Pera Box Deva sunt 40 de sportivi de perspectivă, iar în luna decembrie clubul va organiza o nouă ediţie, cea de a 6-a, a Galei Fight Zone, aşteptată de publicul iubitor al acestui gen sportiv. (N. Gavrea)

Loading...

Nu sunt permise comentarii la acest articol.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lupte libere. Denisa Fodor medaliată cu bronz la Bucureşti

Federaţia Română de Lupte Libere a organizat la finalul săptămânii trecute, în Bucureşti, întrecerile unui puternic turneu internaţional de lupte...

Raul Bădărău, de la înotul de performanţă, la „judecătorul“ din terenul de fotbal

Fost sportiv de performanţă în cadrul clubului hunedorean de nataţie, acum student la Facultatea de educaţie fizică şi sport din...

Anunț finanțe, 05.08.2019

Închide