Lupte libere: Alexandra Chiş, locul II la Cupa României

18 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

CSş Petroşani a participat în perioada 15-16 decembrie la Cupa României pentru juniori la lupte libere, competiţie care s-a desfăşurat la Putna, în Moldova.

Antrenorii Gheorghe Răducu şi Cristian Popa au deplasat un lot format doar din trei sportivi: Alexandra Chiş, Veronica Heresteşan şi Viorel Scorei. Sportiva Alexandra Chiş a reuşit performanţa de a cuceri o medalie de argint la categoria 72 de kg.
De menţionat faptul că o altă sportivă de la CSS Petroşani, Loredana Iulia Dornic, a fost convocată în stagiul de pregătire al lotului naţional de juniori III şi IV, care se află cantonat în această perioadă în Staţiunea Predeal, unde au fost convocaţi cei mai buni sportivi ai ţării. Loredana are 11 ani este un produs sută la sută al CSş Petroşani şi este o luptătoare de viitor. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Popice: Inter Petrila, la ora bilanţului anual

Marcel Dobrică, antrenorul echipei de popice Inter Petrila, s-a declarat mulţumit de performanţele obţinute de elevii săi în cursul acestui...

Bulina neagră, 18.12.2018

Răzvan Marian Păun, un tânăr de 19 ani, din Vulcan Pentru că este acuzat de poliţişti că ar fi furat...

Bulina albă, 18.12.2018

Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că a reuşit să se descurce foarte bine în lupta cu zăpada mare care...

Închide