Fotbal Old boys: Inter Petrila a cucerit “Cupa Amicii”, la fotbal

18 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Veteranii echipei de fotbal Inter Petrila, printre care Eugen Duma şi Adi Câmpean, au fost invitaţi la turneul Cupa Amicii la fotbal ce a avut loc la Hunedoara. Au participat, alături de Inter Petrila, echipele EKB Hunedoara, Amicii Hunedoara şi formaţia din comuna Topliţa. S-au impus clar cei de la Inter Petrila, care au câştigat pe linie toate meciurile şi au venit cu trofeul acasă.

“Am bătut echipa din Topliţa cu 2-1, am bătut pe EKB cu 4-2 şi cu 2-1 pe Amicii în finală. A fost un turneu foarte reuşit organizat de către Amicii Hunedoara. În luna ianuarie sau februarie o să le întoarcem şi noi ospitalitatea şi vom organiza un astfel de turneu la Petrila, cu cât mai multe echipe din tot judeţul”, a declarat Eugen Duma, preşedintele clubului Inter.
Echipa Petrilei a fost formată din 14 jucători, majoritatea foşti fotbalişti la Parângul Lonea şi Inter Petrila. A jucat şi Korci, vârful nostru în vârstă de 69 de ani. Acesta a evoluat câte 10 minute în toate cele trei partide pe postul de fundaş. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lupte libere: Alexandra Chiş, locul II la Cupa României

CSş Petroşani a participat în perioada 15-16 decembrie la Cupa României pentru juniori la lupte libere, competiţie care s-a desfăşurat...

Popice: Inter Petrila, la ora bilanţului anual

Marcel Dobrică, antrenorul echipei de popice Inter Petrila, s-a declarat mulţumit de performanţele obţinute de elevii săi în cursul acestui...

Bulina neagră, 18.12.2018

Răzvan Marian Păun, un tânăr de 19 ani, din Vulcan Pentru că este acuzat de poliţişti că ar fi furat...

Închide