Luptători de la CSS Petroşani, pe podiumul Naţionalelor

Tinerii luptători de la CSS Petroşani (foto) au fost prezenţi la finala Campionatului naţional de lupte pentru sportivi U15, la Tg. Mureş. De acolo s-au întors acasă cu o adevărată salbă de medalii.

Selecţionate în lot
Junioara Andreea Chiriac s-a clasat pe locul I, cucerind titlul de campioană naţională şi medalia de aur la categoria 46 de kg, fiind cea mai titrată sportivă a clubului din Valea Jiului. Alţi trei sportivi legitimaţi la secţia de lupte de la CSS Petroşani au urcat pe podiumul de pre­miere, cucerind medaliile de argint şi titlul de vicecampioane la ediţia din acest an, Andreea Iordache (categoria 50 kg), Florentina Manţog (categoria 58 kg) şi Denis Ungureanu (cate­goria 62 kg).
Au mai punctat pentru clubul din Valea Jiului Miruna Biti (locul V la categoria 42 kg), Daniela Chiriac (locul VII la 46 kg) şi Ianis Monete (locul VII la 41 kg) iar în urma acestor rezultate CSS Petroşani s-a clasat pe locul III la nivelul întrecerilor feminine.
Ca urmare a acestor rezultate, sportivii de la Petroşani, unde sunt pregătiţi de prof. Gheor­ghe Răducu (Lele) şi Cristian Pop, două spor­tive de la CSS Petroşani au fost selecţionate în lotul cu care România va participa la Cam­pio­na­tele Europene de la Sofia (Bulgaria) progra­mate să se desfăşoare în perioada
27-30 mai.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare