Demonstraţie de tactică airsoft pe Cetate

13 mai 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Sâmbătă de la ora 11.00 pe Platforma Artilerie Vest de pe Cetatea Devei va fi organizatăla o demonstraţie de tactică airsoft, pe care o pregăteşte Asociaţia Dece­bal Airsoft Club Deva.
Evenimentul, organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva se va desfăşura cu respectarea măsurilor instituite la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virusului COVID-19.
Specialiştii în airsoft din cadrul Asociaţia Decebal Airsoft Club Deva (DAC) prezenţi la acest eveniment vor oferi celor prezenţi mai multe detalii despre acest joc cu tentă militară dar şi despre Asociaţia DAC.
La standul care va fi organizat pe platformă vor fi expuse replici după arme şi dispozitive reale: AK, SVD, M4, M16, G36, Mp5, mitra­liera M249, pistoale Colt 1911 şi Beretta, precum şi echipamente folosite în jocurile airsoft.
Nu în ultimul rând, asociaţia anunţă că aceia care doresc vor putea testa la standul de tir care va fi amenajat pe platforma din incinta Cetăţii, câteva dintre replicile armelor deja consacrate în airsoft.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. marte spune:

    joaca de a razboiul. va asteapta cisiordania. psihopatilor. posibil ca acesti “razboinici” sa nu fi facut stagiul militar. penibili.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Handbalistele din Deva se bat pentru Liga Florilor

Echipa de handbal feminin CSM Deva (foto) participă începând de astăzi la turneul final de promovare în Liga Florilor, la...

Patru cluburi nu vor să livreze jucători la echipa naţională olimpică

Selecţionerul echipei olimpice de fotbal a României, Mirel Rădoi (foto), a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la Arena Na­ţio­nală,...

Simona Halep ratează sezonul de vară

Simona Halep (foto) a fost nevoită să abandoneze în turul secund al turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu...

Închide