Demonstraţie de tactică airsoft pe Cetate

Sâmbătă de la ora 11.00 pe Platforma Artilerie Vest de pe Cetatea Devei va fi organizatăla o demonstraţie de tactică airsoft, pe care o pregăteşte Asociaţia Dece­bal Airsoft Club Deva.
Evenimentul, organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva se va desfăşura cu respectarea măsurilor instituite la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virusului COVID-19.
Specialiştii în airsoft din cadrul Asociaţia Decebal Airsoft Club Deva (DAC) prezenţi la acest eveniment vor oferi celor prezenţi mai multe detalii despre acest joc cu tentă militară dar şi despre Asociaţia DAC.
La standul care va fi organizat pe platformă vor fi expuse replici după arme şi dispozitive reale: AK, SVD, M4, M16, G36, Mp5, mitra­liera M249, pistoale Colt 1911 şi Beretta, precum şi echipamente folosite în jocurile airsoft.
Nu în ultimul rând, asociaţia anunţă că aceia care doresc vor putea testa la standul de tir care va fi amenajat pe platforma din incinta Cetăţii, câteva dintre replicile armelor deja consacrate în airsoft.

One thought on “Demonstraţie de tactică airsoft pe Cetate

  • 16 mai 2021 la 10:33
    Permalink

    joaca de a razboiul. va asteapta cisiordania. psihopatilor. posibil ca acesti „razboinici” sa nu fi facut stagiul militar. penibili.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare