Handbalistele din Deva se bat pentru Liga Florilor

13 mai 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Echipa de handbal feminin CSM Deva (foto) participă începând de astăzi la turneul final de promovare în Liga Florilor, la aproape un an de la înfiinţarea şi apoi afilierea la FR Handbal a acestei secţii. Devencele au câştigat seria B din liga secundă şi, implicit, dreptul de a spera la liga elitelor. Două meciuri o despart de accederea în prima Divizie.
Cu 11 victorii şi un singur eşec în seria B, CSM Deva, condusă de Alina Şovar-Matei şi Cos­min Hendrea, va trebui să câştige două par­tide, la turneul ce debutează, astăzi la Blejoi, o mică localitate lângă Ploieşti, pentru a reuşi promovarea.
Turneul final aduce la start opt formaţii: CSM Corona Braşov, CSM Deva, CSU Oradea, HCF Piatra Neamţ, CSM Roman, CSU Neptu Cons­tanţa, CSM Târgu Jiu şi Ştiinţa Bucureşti, iar primele două clasate vor promova direct în Liga Naţională.
CSM Deva va înfrunta astăzi de la ora 15.20 formaţia CSU Neptun Constanţa, iar dacă va depăşi echipa de la malul Mării, mâine de­ven­ce­le jor juca cu echipa câştigătoare a meciului dintre formaţiile din Piatra Neamţ şi Roman. Celelalte partide programate astăzi sunt: Corona Braşov – CSU Oradea şi CSM Târgu Jiu – CSU Ştiinţa Bucureşti.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mirel spune:

    Macar fetele de la handbal sa spele rușinea CSM DEVA, pentru ca fotbalul este o rusine ținut din bani publici bani aruncați pe mercenari,incompetenți și mediocritate la toate nivelele.

    Succes fetelor de la CSM DEVA Handbal!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patru cluburi nu vor să livreze jucători la echipa naţională olimpică

Selecţionerul echipei olimpice de fotbal a României, Mirel Rădoi (foto), a declarat într-o conferinţă de presă susţinută la Arena Na­ţio­nală,...

Simona Halep ratează sezonul de vară

Simona Halep (foto) a fost nevoită să abandoneze în turul secund al turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu...

Boxerii hunedoreni, la Cupa României

Tinerii boxeri cadeţi de la CSS Hune­doa­ra (foto), antrenaţi de maestrul Ilie Captari, participă în aceste zile la Cupa României...

Închide