Luptătoarele din Petroşani, locul secund la Costineşti

Aşa cum am informat în numărul de ieri pe plaja de la Costineşti s-au desfăşurat întrecerile individuale ale Campionatului naţional de lupte libere U15 pentru juniori de categoria a IV şi mai mici.
Delegaţia tinerilor luptători de la CSS Petro­şani, coordonată de prof. Gheorhe Răducu (Lele), a reuşit să cucerească mai multe medalii, impresionând prin calitatea evoluţiilor. Astfel, Ianis Monete este noul campion naţional la categoria 40 kg atât la U15 cât şi la juniori 4.
Sportiva Andreea Chiriac (categoria 50 kg) a câştigat o medalie de argint la – U15, iar Iazmina Csiszer (+50 kg junioare 4) şi Florentina Manţog( 60 kg U15) au cucerit medaliile de bronz. Foarte aproape de podiu­mul de premiere au fost Iulia Moldo­van (+60 kg – U15) şi Denis Ungureanu ( 70 kg U15) care au încheiat competiţia pe locul IV.
În cadrul Campionatul Naţional de Aptituni Specifice, sportivii din Valea Jiului au cucerit alte medalii pentru clubul lor. Medalii de aur au obţinut Daniela Chiriac (categoria 46 kg -U15), Claudia Manţog (56 kg – jun.4) şi Simina Manţog (40 kg juniori mici), cea de argint a fost cucerită de Miruna Bîţi (46 kg – U15) iar medaliile de bronz le-au revenit următorilor sportivi:Ianis Monete( 41kg-U15 şi la 42 kg – jun.4), Andreea Iordache (50 kg U15 ), Florentina Manţog (62 kg U15 ), Denis Ungureanu (62 kg-U15 ) şi Iazmina Csiszer (72 kg-jun.4). Ca urmare a acestor rezultate, CSS Petroşani s-a clasat pe un onorant loc secund în clasamentul cluburilor de la secţiunea U15 feminin.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor

Pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Ghiduri curente și alte materiale informative, a fost publicat în data de 11.03.2021

Lucrarea lui Adrian David pentru postul de şef al Casei Judeţene de Sănătate, anulată

Sorina Popa În urmă cu câteva zile a fost organizat un nou concurs pentru posturile de directori ai Caselor de

Am învins! Incidenţă zero la Covid în judeţ!

Până ieri, 21 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.080.282 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Un

Închide