Lucrãrile la reţeaua de apã şi canal din Brad, aproape de final

Proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Hunedoara” al cărui beneficiar este SC Apa Prod SA Deva, este în prag de finalizare. Lucrările din cadrul proiectului au fost divizate în 10 contracte de lucrări, unul dintre acestea fiind „Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, a reţelei de distribuţie şi a reţelei de canalizare din Brad”.

Potrivit conducerii SC Apa Prod SA,  în cadrul lucrărilor desfăşurate pe raza municipiului Brad vor fi reabilitate reţelele de aducţiune şi de distribuţie. De asemenea, vor fi reabilitate şi extinse reţelele de distribuţie în localitatea Criscior. Şi reţeaua de canalizare va fi extinsă atât în municipiul Brad, cât şi în localităţile Crişcior şi Bucureşci. La începutul lunii septembrie, progresul fizic al lucrărilor era de aproape 80 la sută, susţin reprezentanţii societăţii de apă şi canal. Mai mult de atât, datorită noilor reţele apă şi canal extinse, au fost realizate aproape 1.300 de branşamente noi, dintre care 952 în Brad, restul în Crişcior. Valoarea lucrărilor de reabilitare şi extindere a conductelor de aducţiune, a reţelei de distribuţie şi a reţelei de canalizare din Brad este de 58.782.986,45 de lei, fără TVA, fiind vorba de fonduri obţinute prin programe cu finanţare europeană. Termenul limită la care trebuie încheiate lucrările este de 31 decembrie 2015. (N. Bumbac)

One thought on “Lucrãrile la reţeaua de apã şi canal din Brad, aproape de final

  • 15 octombrie 2015 la 22:00
    Permalink

    Proiectul se finalizeaza,dar drumurile se repara sau mai e nevoie de inca 2 ani de chin pentru soferi? Despre acest lucru de ce nu se discuta?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.