Lucrările la amenajarea sensului giratoriu de la Sântuhalm avansează

29 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Potrivit unui comunicat semnat de Nicolae-Florin Oancea, primarul municipiului Deva, lu­crările la amenajarea sensului giratoriu de la Sântuhalm se desfăşoară într-un ritm susţinut.
Astfel, constructorul se apropie de fina­li­zarea lucrărilor de deviere a reţelei de cana­lizare menajeră. Se lucrează şi la supra­lăr­girea bretelei ca­rosabile, la caseta drumului şi la fundaţia parapetului de pe şoseaua pe sensul Sân­tuhalm – Hunedoara.
Constructorul a executat şi 30 la sută din lu­crările la inelul central al sensului giratoriu de la intersecţia DN 7 – E 79 cu DJ 687 din lo­ca­li­tatea Sântuhalm. Investiţia mai presu­pune şi lucrări de amenajare structură rutie­ră, tro­tuare, zone verzi cu sistem de irigaţie, insta­la­ţie nouă de iluminat stradal cu corpuri LED, sis­tem de colec­tare şi evacuare a apelor plu­viale etc. Căile de intrare-ieşire din sensul gira­to­riu vor avea câte două benzi de circulaţie.
Sensul giratoriu de la Sântuhalm va fluidiza circulaţia la intrarea şi ieşirea din municipiul Deva, mai ales că este o zonă intens circulată care formează blocaje în trafic la orele de maximă circulaţie.
„Modernizarea infrastructurii rutiere şi a celei pietonale din municipiul Deva face parte din strategia de dezvoltare a oraşului nostru”, afirmă Nicolae-Florin Oancea, primarul muni­ci­piului Deva. (D.G.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul din Petroşani vrea ca municipiul să iasă mai repede din carantină

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi (foto), a venit, din nou, cu o soli­citare către prefectul de Hunedoara. Pentru că...

Edilul şef din Orăştie cere anularea ordinului de carantinare a municipiului

Adriana Năstase Este clar! Primarii nu mai rezistă şi se arată indignaţi de măsurile luate de autorităţi, în ceea ce...

LUPTE LIBERE. Sportivii deveni, printre medaliaţi la Cupa României

La finalul săptămânii trecute s-au des­făşurat la Piteşti, în organizarea Federaţiei Române de Lupte libere, întrecerile etapei finale din cadrul...

Închide