Primarul din Petroşani vrea ca municipiul să iasă mai repede din carantină

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi (foto), a venit, din nou, cu o soli­citare către prefectul de Hunedoara. Pentru că incidenţa cazurilor de Covid a scăzut în municipiu sub 6 la mia de locuitori, Ridzi a cerut să fie ridicată carantina. Precizăm că ieri incidenţa era în Petroşani de 5,91 la mia de locuitori.
Edilul şef al Petroşaniului spune că i-a cerut prefectului, ca în cazul în care inci­denţa va fi tot sub 6, municipiul să fie scos din carantină mai repede de termenul sta­bilit, de 14 zile.
„Vă rog, aşadar, stimaţi locuitori ai muni­ci­piului Petroşani, să dăm în continuare dovadă de responsabilitate, să respectăm măsurile de protecţie sanitară şi regulile sta­bilite la nivel naţional, astfel încât să ne putem relua, în cel mai scurt timp, vieţile şi ac­tivităţile economice, aşa cum se în­tâm­pla înainte de decretarea stării de carantină pe raza municipiului Petroşani.
Autoritatea publică locală va continua să ia toate măsurile necesare pentru pre­ve­nirea şi limitarea, pe cât posibil, a răs­pân­dirii virsului SARS – Cov – 2”, a spus pri­ma­rul municipiului Petroşani. (A. Năstase)

One thought on “Primarul din Petroşani vrea ca municipiul să iasă mai repede din carantină

  • 29 martie 2021 la 21:43
    Permalink

    Asteapta ora 13-30.03.2021, o sa-ti iasa solicitarea pe ochi,duminica nu s-au facut teste si a scazut putin! Ridzi,cine te sfatuieste sa ai asemenea iesiri,isi bate joc de tine! Esti in eroare,papitoiule!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Edilul şef din Orăştie cere anularea ordinului de carantinare a municipiului

Adriana Năstase Este clar! Primarii nu mai rezistă şi se arată indignaţi de măsurile luate de autorităţi, în ceea ce

LUPTE LIBERE. Sportivii deveni, printre medaliaţi la Cupa României

La finalul săptămânii trecute s-au des­făşurat la Piteşti, în organizarea Federaţiei Române de Lupte libere, întrecerile etapei finale din cadrul

Simona Halep va juca în Billie Jean King Cup

Simona Halep (29 de ani) şi-a încheiat prematur aventura la Miami Open (23 martie – 3 aprilie), dar pentru a

Închide