Lucrări de mentenanţă la sistemul de iluminat public din Deva

6 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Potrivit unui comunicat al Primăriei Deva, în perioada 10 – 21 septembrie, vor fi executate lucrări de mentenanţă şi reparaţii la sistemul de iluminat public, în toate zonele din municipiu. În timpul executării probelor, vor exista aprinderi temporare ale becurilor.

De asemenea, între 6 şi 18 septembrie, pe Bulevardul Iuliu Maniu din oraş, se vor efectua probe pentru a stabili defecţiunile apărute la reţeaua de iluminat public aferentă proiectului ”Reabilitare spaţiu public urban Bulevardul Iuliu Maniu”, finanţat din fonduri europene nerambursabile, aflat în garanţie până în 2020. (A. Clej)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Eduard Felciuc este noul director al ADI Deşeuri Hunedoara

Consilierul judeţean PSD Eduard Felciuc (foto) este noul director al ADI - Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor judeţul Hunedoara.

Mai multe fonduri pentru programul ”Bani de liceu”

Pentru noul an şcolar 2018 -2019, sprijinul financiar acordat elevilor în cadrul Programului naţional de protecţie socială „Bani de liceu“...

Primarul Florin Oancea a încercat noile autobuze care circulă în Deva

Ieri, primarul Devei, Florin Oancea, a invitat reprezentanţii presei la o călătorie cu noile autobuze care au fost închiriate de...

Închide