Weekend plin de fotbal în toate eşaloanele

6 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Finalul de săptămână este foarte bogat în competiţii fotbalistice iar microbiştii hunedoreni se vor putea bucura de spectacole pe stadioane

În Liga a III-a, divizionarele din judeţul Hunedoara au partide dificile cu adversari incomozi. În această etapă, a treia din campionat, CNS Cetate Deva are astăzi, de la ora 17.00, un meci greu, la liderul actual al clasamentului Şoimii Lipova, devenii fiind obligaţi să obţină un rezultat cu care să se reabiliteze după eşecul de săptămâna trecută, când au pierdut acasă cu Millenium Giarmata.
Mâine, de la aceeaşi oră, cea de-a doua echipă din judeţul nostru, CS Hunedoara, va înfrunta, pe propriul teren, pe Metalurgistul Cugir, într-un joc ce se anunţă a fi dificil pentru ambele formaţii, echipa din Cugir fiind o grupare care emite pretenţii la promovare.
Mâine, sâmbătă, cu începere de la 11.30, se vor disputa şi meciurile primei etape a ediţiei 2018 – 2019 din Liga 4 de fotbal Hunedoara, competiţie care va avea la start 12 echipe, faţă de 15 câte au fost în sezonul trecut, şi asta deoarece CS Hunedoara a promovat în divizia a treia, Aurul Certej s-a înscris în eşalonul inferior, iar Hercules Lupeni s-a retras din campionat.
Prima etapă din campionat programează două partide interesante, două derbiuri din Valea Jiului, în care se vor înfrunta Inter Petrila cu Jiul Petroşani, gazdele fiind mari favorite, şi Minerul Uricani cu CSM Vulcan. Echilibrate se anunţă şi întâlnirile Dacia Orăştie – Şoimul Băiţa şi Gloria Geoagiu – Retezatul Haţeg.
Duminică, de la 11.30, se va disputa jocul dintre Victoria Călan şi Aurul Brad, iar partida CNS Cetate II Deva – Universitatea Petroşani a fost amânată pentru data de 19 septembrie. În deschiderea meciurilor de seniori, se vor disputa şi partidele juniorilor, iar de la ora 11.00, sunt programate şi jocurile din etapa a II-a din Liga 5, în care Aurul Certej va sta, iar o partidă, cea dintre Sargeţia Bretea Română şi Santos Boz, a fost reprogramată pentru 19 septembrie.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lucrări de mentenanţă la sistemul de iluminat public din Deva

Potrivit unui comunicat al Primăriei Deva, în perioada 10 – 21 septembrie, vor fi executate lucrări de mentenanţă şi reparaţii...

Eduard Felciuc este noul director al ADI Deşeuri Hunedoara

Consilierul judeţean PSD Eduard Felciuc (foto) este noul director al ADI - Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor judeţul Hunedoara.

Mai multe fonduri pentru programul ”Bani de liceu”

Pentru noul an şcolar 2018 -2019, sprijinul financiar acordat elevilor în cadrul Programului naţional de protecţie socială „Bani de liceu“...

Închide