Lucrarea lui Adrian David pentru postul de şef al Casei Judeţene de Sănătate, anulată

Sorina Popa

În urmă cu câteva zile a fost organizat un nou concurs pentru posturile de directori ai Caselor de Sănătate din ţară. Reamintim că la prima încercare, doar cinci dintre cei 33 de candidaţi au reuşit să obţină note de trecere. Mai mult, din 60 de can­di­daţi înscrişi la concurs, doar 33 s-au mai prezentat la proba scrisă. Un fel de bau-bau acest examen!

Semn distinctive?
În aceste condiţii, a trebuit să mai fie organizat un nou concurs.
De data asta, la proba scrisă s-au înscris 47 de candidaţi, 16 fiind admişi, 23 respinşi, şapte au absentat iar un test a fost anulat. Acesta din urmă este al şefului Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Hunedoara, Adrian David (foto). Motivul? L-am aflat chiar de la David.
„Lucrarea mea a fost anu­lată, deoarece s-a con­siderat că a fost un semn distinctiv faptul că la una dintre întrebări am răs­puns cu un exemplu, cel al Casei Judeţene de Asi­gurări de Sănătate Hunedoara, care are un proiect pentru un centru mobil de sănătate, finanţat cu fon­duri europene. Din acest motiv mi s-a anulat lu­cra­rea”, a declarat Adrian David, directorul interimar al CJAS Hunedoara pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Adrian David a făcut contestaţie, iar soluţia aces­teia o va afla astăzi. Se pare că acesta nu a ştiut că, dacă va folosi denumirea Casei pe care o con­duce se va considera că informează comisia de examinare cine este.

4 comentarii la „Lucrarea lui Adrian David pentru postul de şef al Casei Judeţene de Sănătate, anulată

 • 21 iunie 2021 la 19:53
  Legătură permanentă

  Pai e plagiat. Asa la invatat taicasu, militianul puscarias dav8d ioan. Doua jigodii.

 • 21 iunie 2021 la 20:48
  Legătură permanentă

  Asa ati trecut toate examenele voi,puii de militieni,securisti si turnatori! Rusine leprelor,cei care au invatat au ramas pe dinafara din cauza voastra,zdrentelor!

 • 22 iunie 2021 la 16:24
  Legătură permanentă

  Să trimiteți șoferul data viitoare, domnule politician priceput la toate!
  Vă învață domnul primar Florin Oancea cum se face, așa o să câștigați toate concursurile ! Inclusiv alegerile, căci devenii apreciază furtul și vă votează!

 • 22 iunie 2021 la 18:39
  Legătură permanentă

  Si i-au respins si contestatia!
  E clar! Nici Vetuta(amica lui de gasca, obisnuita cu aranjarea concursurilor!) si nici SISTEMUL din care provine, nu au reusit sa-si vare „coada”, l-au invatat pe ipochimen sa puna un semn si s-a facut de toata panarama. Mai face si contestatie!
  Vorba proverbului: „Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul”!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.