Am învins! Incidenţă zero la Covid în judeţ!

Până ieri, 21 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.080.282 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Un număr de 1.045.207 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi, sus­ţin autorităţile noastre.
În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, ieri au fost înregistrate 26 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut an­te­rior un test pozitiv.
Şi, pentru prima dată de la începutul pan­de­miei, judeţul nostru are incidenţa zero. Da, aţi citit bine, zero. Asta ne anunţă directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, Sebastian Mezei. Doar în municipiile Deva şi Lupeni au fost în­re­gistrate câte un caz de Covid ieri. (A. Năstase)

 

2 comentarii la „Am învins! Incidenţă zero la Covid în judeţ!

  • 22 iunie 2021 la 8:31
    Legătură permanentă

    Ce-i cu ruptura asta logică?..„judeţul nostru are incidenţa zero”….„Doar în municipiile Deva şi Lupeni au fost în­re­gistrate câte un caz de Covid ieri.” Deva și Lupeniul sunt din alt județ? Hotărâți-vă fraților, ori zero ori câte unul=2. E de la căldură, alcool sau fumează ceva?

  • 22 iunie 2021 la 16:40
    Legătură permanentă

    Romane,astia au fumat si au baut tot timpul! A se vedea decesele care se raporteaza din urma! Vai mama lor!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.