Lucian Heiuş, dorit în locul lui Bogdan Ţîmpău, la conducerea organizaţiei judeţene a PNL

Lucian-HeiusLiberalii hunedoreni s-au întâlnit în mai multe şedinţe, vineri, pentru a lămuri situaţia de la vârful organizației judeţene de partid. Dan Motreanu şi Mihai Voicu, vicepreşedinţi ai PNL, au avut sarcina să le asculte problemele primarilor, într-o primă şedinţă.

În principal, primarii liberali au spus că sunt nemulţumiţi de modul în care se conduce organizaţia PNL Hunedoara şi că vor un alt mod de abordare a politicii în judeţ. Ei au cerut ca Lucian Heiuş, în prezent director general al ANAF Timişoara, să preia preşedinţia organizaţiei judeţene a PNL.

Unii dintre aceştia au ameninţat că vor demisiona din toate funcțiile politice, în caz că liberalii nu se trezesc la realitate, având în vedere că urmează un alt moment important, din punct de vedere politic, alegerile generale. Într-o a doua şedinţă s-a întrunit conducerea judeţeană, în frunte cu deputatul Bogdan Ţîmpău.

La finalul zilei de vineri, Lucian Heiuş a avut o discuţie cu liderii de la centru. „S-a conturat ideea ca eu să preiau preşedinţia organizației judeţene a PNL, şi de asemenea, să fiu şi primul pe lista pentru Parlament, la Camera Deputaţilor. O altă chestiune extrem de importantă a fost aceea, ca propunere, evident, ca lista pentru alegerile parlamentare să fie aprobată de cei 32 de primari liberali din judeţ”, a declarat Lucian Heiuş, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Așadar, lucruri serioase la PNL Hunedoara, pentru prima dată în istoria organizației, lista pentru alegerile parlamentare va trebui să fie aprobată de primari. Normal, pentru că ei sunt cei care aduc voturile pentru partid. În aceste condiţii, săptămâna viitoare, Lucian Heiuş va avea o discuţie, la Bucureşti, cu conducerea centrală. În Biroul Permanent Naţional de luni se va analiza situaţia de la Hunedoara, după ce Motreanu şi Voicu informează colegii. Apoi, în următorul Birou Permanent se va aproba, probabil, ca Lucian Heiuş să preia şefia organizației judeţene Hunedoara a PNL. (Sorina Popa)

 

One thought on “Lucian Heiuş, dorit în locul lui Bogdan Ţîmpău, la conducerea organizaţiei judeţene a PNL

  • 23 iulie 2016 la 14:00
    Permalink

    Toate ca toate dat primarii să aprobe lista pentru parlament este total ne potrivit. Înseamnă că primarii vor să facă epurări. Cum adică ei aduc voturile ? Manipulează electoratul ? Statutul ce prevede ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare