LPS Cetate Deva are o nouă conducere tehnică

18 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal LPS Cetate Deva a retrogradat la finalul sezonului trecut din Liga a treia, dar forul român de specialitate a aprobat cererea clubului şi formaţia va fi reprimită în campionat, ca urmare a numărului de puncte pe care le-a acumulat şi probabil datorită retragerii unor alte formaţii, care nu mai au susţinere financiară.

În aceste condiţii, echipa deveană şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon, cu o nouă conducere tehnică. Noul antrenor principal al echipei este fostul internaţional Ştefan Nanu, care s-a înţeles cu conducerea clubului devean şi a condus primele antrenamente.
Ştefan Nanu are 50 de ani şi a debutat ca jucător la Electroputere Craiova. A mai jucat la Farul, Rapid, Vitesse Arheim, Steaua, Oţelul, Poiana Câmpina şi are în palmares şapte selecţii la Naţionala României. Între echipele antrenate se numără Poiana Câmpina, Minerul Motru, Râmnicu Vâlcea U-17, ACS Poli Timişoara.
El a declarat: „Mi-am asumat o răspundere majoră, în urma unor discuţii purtate la primărie cu factorii de decizie. După cum se ştie, Cetate a retrogradat, dar a făcut cerere şi a fost reprimită în Liga 3. Obiectivul fixat este să organizăm o echipă competitivă, cu care să ne clasăm pe locurile 1 – 8, şi să promovăm jucători tineri din Deva”.
Tehnicianul a avut însă la primele antrenamente un lot subţire (marţi, 18 jucători, iar miercuri 14 jucători). „Suntem în discuţii cu foarte mulţi jucători, în principal tineri cu valoare. În afară de aceştia mai avem nevoie şi de câţiva jucători cu experienţă, pentru ca tinerii să crească pe lângă ei. Vor mai veni cu siguranţă în perioada următoare încă cinci – şase jucători, suntem în discuţii cu foarte mulţi, inclusiv de Liga a doua. Aştept să vină Marius Sîrbu de la centrul de juniori, să discut cu el despre cei la grupele de 17 şi 19 ani, pentru că vreau să am dintre ei câte doi – trei la antrenament. De rămas au rămas din lotul vechi cei doi portari, Lupu, Dina – pe care îl ştiu bine – şi încă doi copii. La capitolul noutăţi îl mai avem pe Bogdanovici, 28 de ani, fost în Liga a doua la FC Olt, care a venit cu pretenţii salariale mici. Au revenit Apostol şi Doboş, care au jucat în campionatul trecut la CS Hunedoara. În această primă săptămână facem antrenamente de reacomodare la efort. Tot acum în pregătiri îi şi evaluez pe băieţi, am nevoie în primul rând de jucători cu atitudine”, a mai spus noul tehnician al Devei.
În săptămâna care urmează este posibil ca echipa să efectueze un cantonament de şase – şapte zile într-o zonă montană din judeţ şi să organizeze meciurile amicale, în principiu cu Energeticianul, cu CS Hunedoara şi cu alte echipe din judeţ.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Paramedic SMURD acuzat că le-a certat pe angajatele unui centru pentru vârstnici că solicită prea des ambulanţa . „Nu mai solicitaţi ambulanţa pentru bătrâni, mai bine aprindeţi-le o lumânare!”

MESAGERUL HUNEDOREAN vă prezintă un caz revoltător. Un paramedic de la Modulul SMURD Simeria este acuzat de infirmierele de la...

Bulina neagră, 18.07.2019

Cristian Balint, tânăr din Petrila Pentru că a fost arestat preventiv, fiind acuzat că ar face parte dintr-o reţea de...

Bulina albă, 18.07.2019

Romi Cărmăzan, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Hunedoara Pentru că a răspuns cererilor de înfiinţare în Valea Jiului a unui...

Închide