CS Hunedoara – Energeticianul 0 – 3

18 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

CS Hunedoara a pierdut miercuri partida de pregătire din această vară, pe care a disputat-o în compania formaţiei Energeticianului, echipă care a retrogradat din Liga a doua şi va evolua în viitorul sezon în Liga a treia.

Tehnicianul principal al echipei din Hunedoara, Raul Spătaru, a declarat după joc: „Am folosit la această întâlnire mai mulţi juniori, plus pe toţi cei aflaţi în probe. Încă nu ne-am hotărât asupra lor, aşteptăm în continuare întăriri în zilele următoare. Sunt deocamdată trei nou veniţi, Bolozan, Petrescu, care au jucat şi în primul amical, şi Chelărescu, un junior venit de la Botoşani”.
Următorul amical este programat mâine dimineaţă la Turda, cu Arieşul din localitate.
CS Hunedoara: Jurca – Bularda, Bolozan, Dulap, Trăşcan – Al. Dan, D. Creciunesc, Cr. Creciunesc, Bloj – Petrescu, Chelărescu. Au mai jucat Casoni, Kocsis, Cămărăşanu, Iacob, Marinca, Ciucurescu, Ionică, R. Cristian.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
LPS Cetate Deva are o nouă conducere tehnică

Echipa de fotbal LPS Cetate Deva a retrogradat la finalul sezonului trecut din Liga a treia, dar forul român de...

Paramedic SMURD acuzat că le-a certat pe angajatele unui centru pentru vârstnici că solicită prea des ambulanţa . „Nu mai solicitaţi ambulanţa pentru bătrâni, mai bine aprindeţi-le o lumânare!”

MESAGERUL HUNEDOREAN vă prezintă un caz revoltător. Un paramedic de la Modulul SMURD Simeria este acuzat de infirmierele de la...

Bulina neagră, 18.07.2019

Cristian Balint, tânăr din Petrila Pentru că a fost arestat preventiv, fiind acuzat că ar face parte dintr-o reţea de...

Închide