Cupa Hunedoara- Hăşdat 2019 la automobilism

18 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Întrecerile ediţiei din acest an a competiţiei automobilistice Cupa Hunedoara- Hăşdat, etapă din cadrul campionatului judeţean, se vor desfăşura sâmbătă 20 iulie, între orele 7 şi 17, pe traseul consacrat de la Hăşdat, la ieşire din municipiul Hunedoara către Haţeg.

CS Autokarting Hunedoara, organizatorul evenimentului sportiv, în colaborare cu Automobil Clubul Român- filiala judeţului Hunedoara, în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Hunedoara a stabilit toate detaliile competiţiei.
Sportivii admişi în concurs vor avea posibilitatea să facă o recunoaştere a traseului, cu circulaţia închisă, o manşă de antrenament şi apoi alte două manşe cronometrate pentru stabilirea clasamentelor la fiecare grupă din competiţie. Pe listele de start sunt înscrişi sportivi din mai multe judeţe ale ţării, amatori şi profesionişti. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CS Hunedoara – Energeticianul 0 – 3

CS Hunedoara a pierdut miercuri partida de pregătire din această vară, pe care a disputat-o în compania formaţiei Energeticianului, echipă...

LPS Cetate Deva are o nouă conducere tehnică

Echipa de fotbal LPS Cetate Deva a retrogradat la finalul sezonului trecut din Liga a treia, dar forul român de...

Paramedic SMURD acuzat că le-a certat pe angajatele unui centru pentru vârstnici că solicită prea des ambulanţa . „Nu mai solicitaţi ambulanţa pentru bătrâni, mai bine aprindeţi-le o lumânare!”

MESAGERUL HUNEDOREAN vă prezintă un caz revoltător. Un paramedic de la Modulul SMURD Simeria este acuzat de infirmierele de la...

Închide