Lovitură pentru PNL Hunedoara. Doi primari au plecat la ALDE

7 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Lovitură pentru organizaţia judeţeană Hunedoara a PNL! Doi primari de comune, Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior, şi Mircea Ghilean, primarul comunei Bucureşci, au bătut palma cu liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ. Şi, deşi cei doi primari sunt membri ai PNL, ieri, ei au participat la o conferinţă de presă la ALDE. Primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui, se află la al patrulea mandat, iar Mircea Ghilean, primarul comunei Bucureşci, la al treilea mandat.

”Am venit ca să cer, nu să dau”
”Sunt aici, alături de aceşti mari domni, pentru că în organizaţia PNL Hunedoara nu am găsit înţelegere. Eu sunt mai mult un om de administraţie, nu unul politic. Aici, la ALDE, am găsit oamenii care mă ajută, mă îndrumă să fac ceea ce trebuie pentru comunitatea mea locală. Aici am găsit soluţii. Noi, primarii, trecem prin momente grele acum. Bugetele locale sunt mici. Nu am venit la ALDE ca să ajut, ci ca să cer. Liberalii nu au mai avut nevoie de mine. La ALDE, avem parte de o atenţie deosebită. Sunt hotărât să obţin la anul al patrulea mandat de primar. Îi mulţumesc domnului Mircea Moloţ pentru că şi-a pierdut timpul cu mine”, a spus Mircea Ghilean, primarul comunei Bucureşci. Acesta a mai declarat că liberalii nu ar trebui să se ocupe atâta de justiţie, deoarece are cine să facă asta, avem atâtea instituţii.

Este om de dreapta
Primarul din Crişcior, Ovidiu Furdui, a spus, ieri, că nu vrea să critice PNL, pentru că a făcut parte din echipa liberală timp de 16 ani.
„În momentul în care nu mai eşti băgat în seamă, nu ţi se mai cere o părere, consider că e bine să pleci sau să faci parte din altă echipă. Nu era normal ca în ultima perioadă, chiar dacă am candidat sau poate am deranjat candidând la şefia organizaţiei judeţene a PNL, să nu mi se dea un telefon şi să mi se ceară anumite păreri, vizavi de organizaţii. Într-o perioadă când nu suntem la guvernare era normal să fim uniţi. Noi, primarii, facem mai mult administraţie decât politică. Nu o să critic PNL, cred că mă cunoaşteţi destul de bine. Dacă voi fi cel mai bine poziţionat, pentru alegeerile locale, voi candida din nou la primărie, dacă nu, voi susţine pe altcineva. Nu am venit în ALDE pentru anumite promisiuni sau, cum credeau alţii, că voi merge la PSD. Nu, eu sunt de dreapta. Nu puteam să am succes în administraţie timp de 16 ani fără sprijinul Consiliului Judeţean, şi al domnului Mircea Moloţ”, a declarat Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior.
Liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ, a declarat că în 2020, candidaţii ALDE vor fi trecuţi prin sondaje. ”Când eram în administraţie, ne întâlneam cu primarii şi discutam doar de ce proiecte să facem, nu discutam de justiţie, nu făceam politică justiţiară. Ci, cum să dezvoltăm judeţul. Astăzi nu auzim decât că unul îl trimite pe celălalt la puşcărie. Nu aud pe nimeni despre administrarea acestei ţări. Am avut trei mandate de preşedinte al Consiliului Judeţean, dar nu m-aţi auzit că vorbeam despre aşa ceva. De aceea, primarii acum sunt revoltaţi că toată ziua se întâlnesc şi fac justiţie”, a spus Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bibliotecile laureate în anul 2018

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, a organizat în ziua de 7 martie 2019 un eveniment...

Bulina neagră, 8.03.2019

Dorel Damian, fost poliţist, din Deva Pentru că a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la trei ani de închisoare cu...

Bulina albă, 8.03.2019

Corinna Flavia Costea, şefa Serviciului Baze Sportive şi de Agrement al Primăriei Deva Pentru că a reuşit să obţină toate...

Închide