Eveniment

Lovită cu cuţitul în faţă de soţul ei

Carmen Cosman

O femeie din municipiul Vulcan a ajuns la spital, după ce a fost tăiată pe faţă cu un cuţit, chiar de soţul ei. Scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute de toţi vecinii, care spun că certurile se ţin lanţ.

Maria Petrar, de 61 de ani, a ajuns la Compartimentul de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Municipal Vulcan în jurul orei 21,15, având o plagă tăiată deasupra uneia dintre sprâncene. Rana i-a fost provocată chiar de soţul ei, în timp ce încerca să fugă din casă, iar vecinii au chemat poliţia.
„Pe fondul consumului de alcool, soţul a agresat-o pe soţie, iar pe casa scării, în timp ce femeia încerca să fugă, a lovit-o cu un cuţit, provocându-i o plagă superficială la nivelul feţei. A fost întocmit dosar penal pentru lovire şi port fără drept a unui cuţit în locuri publice”, a declarat Toma Mihu, comandantul Poliţiei municipiului Vulcan. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Vulcan, unde a primit îngrijiri medicale, dar, cum s-a simţit mai bine, a părăsit unitatea medicală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura