Lotul naţionalei României pentru Rugby Europe 2021

Selecţionerul echipei naţionale de rugby a României, Andy Robinson, a ales 50 de ju­cători pentru participarea primei repre­zentative în ediţia din acest an a Rugby Europe Championship. Şapte dintre aceş­tia provin de la SCM Rugby Timişoara.
Naţionala României va debuta în Rugby Europe Championship 2021 în weekend-ul 6-7 martie, într-un meci în deplasare, cu Rusia. Acesta va fi primul meci al României după un an, ultima partidă oficială având loc în 7 martie 2020, cu acelaşi adversar.
“Toţi aşteptăm cu nerăbdare competiţia de calificare la Cupa Mondială din 2023, mai ales că mulţi dintre jucătorii pe care îi avem, în special cei care evoluează în ţară, nu au mai avut meciuri de mai mult de trei luni. Acum ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut luna viitoare, în care vom avea de jucat patru meciuri grele. Scenariul este oarecum asemănător cu cel din anii trecuţi ai competiţiei, deoarece jucăm cu aceleaşi echipe în deplasare şi cu Spania acasă. Este esenţial să avem un debut bun, pentru că rezultatele pe care le vom obţine cu Rusia şi Portugalia vor fi cruciale pentru obiectivul nostru de calificare la Cupa Mondială”, a declarat Robinson.
Selecţionerul Andy Robinson a mai declarat că lotul de 50 de jucători este un mix de experienţă şi tinereţe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare