Lotul naţional de canotaj al României, în pregătire la Snagov

25 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Lotul naţional de canotaj al României a revenit în pregătire centralizată la Complexul Sportiv Naţional Snagov (baza nouă), respectând toate restricţiile impuse de starea de alertă în care se află România din cauza pandemiei de Covid-19.

Cei 96 de canotori din loturile reprezentative (feminin şi masculin) au trecut cu brio testul pentru coronavirus şi împreună cu antrenorii lor au semnat declaraţiile pe propria răspundere pentru a putea reîncepe antrenamentele specifice pe Lacul Snagov.
Pe toată perioada cantonamentului sportivii nu vor părăsi deloc baza nautică de la Snagov, unde se pregătesc pentru Jocurile Olimpice de anul viitor de la Tokyo, şansa calificării la această competiţie dându-le puterea să treacă mai uşor peste această perioadă de pregătire dificilă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lotul olimpic de canoe a ieşit pe apă după două luni

Componenţii loturilor naţionale ale României de canoe se află la Complexul Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani, unde şi-au reluat pregătirea...

Bazele sportive rămân închise, deşi e nevoie de activitate fizică

Milioane de români au scos activităţile fizice de pe lista priorităţilor, pentru că sportul de masă e încă blocat de...

Plăţi pentru şomajul tehnic

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă - Hunedoara anunţă că până săptămâna trecută au fost analizate 2.822 de cereri...

Închide