Casa unui locuitor din Șoimuș, atacată cu cocktail Molotov

MolotovNatalia Bumbac

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un incident petrecut în comuna Şoimuş a pus pe jar poliţiştii hunedoreni. Locuinţa unei familii, situată pe drumul judeţean care duce spre Brad, a fost atacată într-un stil mafiot. În toiul nopţii, persoane necunoscute au spart geamul casei, iar mai apoi au aruncat înăuntru o sticlă cu substanţe inflamabile, gen cocktail Molotov.

Au fost ridicate probe
În jurul orei 23.50, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 33 de ani. Deşi erau în imobil, proprietarii nu se aflau în momentul incidentului în camera afectată, astfel încât, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale în valoare de 3.000 de lei. Flăcările au ars perdeaua şi o porţiune dintr-o canapea, fiind stinse de proprietara casei. În prezent, oamenii legii efectuează cercetări pentru identificarea autorului. „Poliţiştii au ridicat de la locul faptei mai multe probe materiale, ce urmează a fi expertizate. Totodată, s-a întocmit un cerc de suspecţi în vederea identificării autorului care va răspunde penal pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere”, a afirmat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cine stă în spatele scenariului?
Deşi reprezentanţii poliţiei nu au oferit date cu privire la suspecţii care ar fi comis atacul de sâmbătă noaptea, în presa centrală şi la unele canale TV au apărut o serie de vehiculaţii. Aşa cum se arată pe mediafax.ro, Raul Locsei, un prieten al bărbatului de 33 de ani din Şoimuş, ar fi declarat că ştie cine stă în spatele scenariului. Raul Locsei a vorbit în numele victimei, susţinând că este vorba de o poveste mai veche, care a început în luna septembrie, atunci când prietenul său a refuzat să intre în grupul lui Ovidiu Ioiescu (medalion), zis Pera. Din acest motiv, şi din dorinţa de răzbunare, Pera ar fi pus la cale toată povestea.

Pera neagă orice fel de implicare
Contactat de către MESAGERUL HUNEDOREAN, Ovidiu Ioiescu-Pera a negat acuzaţiile care i se aduc, susţinând că nimic din ceea ce afirmă Locsei nu este adevărat. „Am văzut la TV şi am citit pe Internet despre acuzaţiile care mi se aduc şi care nu sunt adevărate. Vreau să vă spun că, în primul rând, eu nu am nici un fel de grupare şi nu am nici o implicare în incidentul de sâmbătă noaptea. Îl cunosc pe proprietarul locuinţei incendiate, dar nu am avut niciodată vreo discuţie în contradictoriu cu el şi nici altceva. Nu înţeleg de unde a scos Locsei prostiile astea. Este o aberaţie că eu l-aş fi chemat în grupul meu pe prietenul său de la Şoimuş, din moment ce eu nu am vreo grupare, aşa cum vorbesc ei. Eu am făcut greşelile mele în trecut, pentru care am plătit şi pe care nu le mai repet. Şi eu, la rândul meu, presupun cine stă în spatele întregului scenariu, ţinând cont de provocările din ultima vreme la adresa mea şi aici mă refer la o întâmplare de vineri, 20 februarie, dintr-un local din Deva”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Ovidiu Ioiescu.

8 comentarii la „Casa unui locuitor din Șoimuș, atacată cu cocktail Molotov

 • 22 februarie 2015 la 9:56
  Permalink

  Soimus a devenit o zona asemanatoare cu Bermudele.

 • 22 februarie 2015 la 23:54
  Permalink

  O banda de praduitori cu impresii de smecheri! Fara onoare si respect de sine, e greu sa reprezinti ceva!!! Voi ati batut oamenii in banda, ca si lupii, vai si amar de capul vostru!!! Cand dati de greu va transformati in turnatori si faceti pact cu Berbeceanu, sa va puna “tehnica” pe voi, ca sa va aresteze rivalii! Acelasi lucru este valabil si pentru ceilalti, care au in banda lor un sifon notoriu un alt mare ” interlop” cu fusta Nitu!

 • 23 februarie 2015 la 10:05
  Permalink

  Ai zis perfect Lute. E gasca lui perasifon, cu matei, florinut s.a. niste jeguri. Da perasifon umbla cu tehnica pe el. La invatat berbeceanu. Daca pera nu va fi arestat in curind ne vom trezi cu crime in stil mafiot.

 • 23 februarie 2015 la 10:09
  Permalink

  Perasifon minte in declaratia data la ziar. Are gasca de batausi si recuperatori, dar nu-l aresteaza nimeni pt ca este protejat de pitulescu. Perasifon e pata neagra a devei. La puscarie cu tine sifonule.

 • 23 februarie 2015 la 10:32
  Permalink

  Daca pera e autorul incendierii de la casa din soimus a lui baferca atunvi el trebuie aresta pt ca e un pericol public. Miine-poimiine va omori pe cineva.

 • 23 februarie 2015 la 12:14
  Permalink

  Inainte de a acuza pe cineva trebuie sa fi-ti sigura de acest lucru,pana una alta de a se dovedi ca ar fi el ajutorul acestei incendiary are prezumtia de nevinovatie,asa suntem noi oameni de rand,credem tot ce se spune si scrie,sa se ia in calcul si persoanele rivale a lu asa zisul BADERCA,persoanele tepuite de el,persoanele cu care el a colaborat in unele proiecte,nu i-a apararea nimanui. Dar mai devreme sau mai tarziu adevarul va iesi la iveala asa cu reiese din spusele purtatorului de cuvant.iar in acest oras a fost aplicata legea de catre organele competente.

 • 23 februarie 2015 la 15:29
  Permalink

  Pera e unul dintre cei mai nenorociti interlopi din deva. Un sifon imputit si un excroc. Mincalar canceru si viermii.

 • 23 februarie 2015 la 17:04
  Permalink

  Pilu prostu esti un frustrat se vede si stie lumea cine esti:))) chiar daca esti in italia :))) te portivesti cu prt tai … baderca (gaii man…) margan ( rambo) i bate pe toti … cu garda :))) si unguru (sageata) :)))) care primeste bataie de la oricine daca dupaia i da bani :)))) .Baderca atata o fost de prost incat si dat foc la casa :))) acum.o sa merga si la parnaie de prost ce i si cu casa arsa… si el sa nu vb de sfionelii ca are legitimatie :))) uita cand se ruga de baieti prin oras sa mearga sa il bata pe George Bota … cu cagule si dupa o sapt i dadea dedicati la crama de frica… si pe cornel il vb la scala zicea ca el se crede sefu si ca el nui sageata lui se pare ca este … a pus sageataaa siii poooc sa ars… sa nu uitam de sandokan cersetoru lor … cred ca el a si dat cu cocteilu ala 😉

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O hunedoreancă, lăsată fără de 90.000 de lei, prin metoda “accidentul”

Deși îm presă au apărut constant cazurile de oameni înșelați și lăsați fără bani de escroci care folosesc metoda “accidentul”,

Drumul spre Mânăstirea Prislop va fi modernizat

       Drumul care duce spre Mănăstirea Prislop  va fi modernizat în acest an, proiectul aprobat vineri  de consilierii

A fost aprobat bugetul Consiliului Județean

Consilierii judeţeni au aprobat vineri bugetul Consiliului Judeţean Hunedoara pentru acest an, valoarea veniturilor fiind stabilită la 361,1 milioane de lei, iar

Închide