Politica si administratie

Liliana Tolas, realeasã presedinte la femei

Nicolle Ebner

Sâmbătă, consilierul judeţean Liliana Ţolaş (foto) a fost ales, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al organizaţiilor de femei PSD din judeţul Hunedoara. Candidatura Lilianei Ţolaş a fost susţinută inclusiv de europarlamentarul Rovana Plumb, preşedintele femeilor social-democrate din România, prezentă la conferinţa de alegeri, din partea structurilor centrale de conducere. 

„Am reuşit împreună”
În ciuda a tot ce se spune despre femei, când e vorba de politică, alegerea noilor structuri de conducere ale organizaţiilor PSD de femei, din judeţul Hunedoara, a decurs operativ, fără bâlbâieli organizatorice şi fără prea multă vorbărie „de umplutură”. Dat fiind faptul că Liliana Ţolaş a fost unicul candidat pentru funcţia de preşedinte, votul a fost deschis, fără să mai fie nevoie de urne sau cabine de vot. Cele peste 120 de delegate prezente în sala mică a Casei de Cultură din Deva au fost de acord şi cu echipa de conducere a organizaţiei judeţene PSD de femei, propusă de Liliana Ţolaş (Consiliul Judeţean – 65 membre şi Comitetul executiv – 23 membre), cu sprijinul căreia să-şi poată duce la îndeplinire proiectele stabilite pentru următorii patru ani. „Tot ce am realizat, am făcut împreună cu echipa mea, cu femeile din organizaţiile PSD din judeţ. Anul acesta, pentru prima dată, în structurile de conducere judeţene au fost incluşi şi preşedinţi şi membri ai organizaţiilor de femei din comune, în Consiliul Judeţean fiind reprezentate toate zonele judeţului. Prin activitatea noastră, vrem să aducem, în partid, un plus de valoare, nu de culoare”, a declarat Liliana Ţolaş.
Apreciată de colege ca o luptătoare, un profesionist şi un lider puternic, ce a ştiut să se redreseze după fiecare lovitură primită în activitatea politică, Liliana Ţolaş se bucură de aceleaşi consideraţii şi din partea conducerii naţionale a femeilor social-democrate. „Sper că va fi alături de noi în conducerea naţională a organizaţiei PSD de femei”, a declarat Rovana Plumb, care le-a propus pe Liliana Ţolaş şi Natalia Intotero – preşedintele organizaţiei TSD Hunedoara – să reprezinte femeile social-democrate hunedorene, în structurile naţionale, respectiv în Consiliul Naţional al organizaţiilor de femei din PSD.

Campanie la toate nivelurile
La eveniment, au participat liderul PSD din judeţul Hunedoara, Florin Cazacu, şi parlamentarii Cosmin Nicula şi Laurenţiu Nistor. Cei trei au vorbit, în cuvinte meşteşugite, despre importanţa activităţii femeilor, mai ales în perioada campaniilor electorale, şi le-au mulţumit tuturor pentru implicarea de care dau dovadă. Declaraţiile liderilor PSD le-au făcut pe femeile prezente în sală să zâmbească, deoarece realitatea este alta. Astfel, la conferinţa judeţeană de alegeri, de săptămâna viitoare, din 626 de delegaţi din întreg judeţul Hunedoara, doar 75 sunt femei. Adică, nici măcar procentul prevăzut în statut. În rest, a curs cu buchete de trandafiri, felicitări, şi toată lumea a profitat de ocazie pentru a-şi face campanie electorală. Rovana Plumb pentru realegerea în funcţia de preşedinte al femeilor PSD din România, Liliana Ţolaş pentru postul de deputat în Colegiul nr. 3 – Haţeg, Cazacu, Nistor şi Nicula pentru preşedinţia filialei judeţene PSD Hunedoara, alegeri ce vor avea loc duminica viitoare, în 19 septembrie.

9 comentarii la „Liliana Tolas, realeasã presedinte la femei

  • felicitari d-lui Mihail Rudeanu,realitatea este ca in asemenea functi este necesara o minima experienta politica.

  • vai nicolle draga ! ce fina observatoare esti tu. cum sesizezi toate neajunsurile la toti. la conferinta cand l-au ales pe molotzensis presedinte cate femei au fost ? nu mai despica firul in patru ca nu e bine.

  • O curvistina care nu a dat doar la aia care n-au cerut. Sa spune cate paturi pesediste a incalzit colectionarea asta de functii. Mi-e scarba de femeia asta rapace. Huuoooooooo, ai sa pierzi.

  • tolas este o curvustina care pentru functii se culca cu oricine. asta si in fata proprilui sot .

  • aceasta Tolas sigur sa culcat cu un anume Laurentiu Nestor pentru ca asa cum o cunosc ea pentru a fii desemnata candidat la parlament incearca sa cucereasca credulii prin sex ! Vreti exemple : R.M din calan , C.A din Lelese , D.B din Hunedoara , E.R din Bacia si L.N din Soimus !!!! se lauda ca ala mic al ei este de fapt al lui MG din Bucuresti ! Ce penibila esti zdreanto !!!!

  • Sincer, cred ca sunteti invidioase ca nu corespundeti pentru barbati. Ce poate fi mai grav pentru o femeie decat indiferenta barbatilor ? In afara de asta, georgiana, i-ai tinut tu lumanarea ca sa stii cu cati si de unde a avut relatii sexuale ? Sunteti niste mizerabile. Singurul care poate avea ceva de zis este sotul ei. In toata afacerea asta cred ca este influenta unui senator supraponderal care pentru a-si atinge tinta calca pe vii dar si pe cadrave.

  • Ai dreptate „sever mateuca”! Ar trebui sa uzi ce frumos vorbeste sotul ei despre ea… verifica inainte sa te bati cu pumnul in piept . eu sunt colega cu el si stiu ce vorbesc!

  • eu nu ma bat cu pumnul in piept absolut de loc pentru ca nu am de ce. daca sotul ei vorbeste urat despre ea este un dobitoc. daca ea este o femeie de moravuri usoare ar trebui sa divorteze de ea iar daca nu divorteaza ar trebui sa taca. si eu cunosc o familie care le este pritena si mi-a povestit cate ceva dar in nici un caz nu reiesea ca intre ei ar fi divergente. de fapt e treaba lor dar nu stiu daca este corect sa ataci reputatia unei femei in felul aceta si, mai ales sa o faca, tot femei. nu stiu daca este sau nu buna pentru a fi aleasa dar asta nu se poate verifica doar…daca este aleasa. electoratul trebuie sa hotarasca si el, in nici un caz, nu trebuie astfel influentat. sa fie ales cel mai bun si votantii spun cine este cel mai bun.

  • ultima parte a cugetarii tale, mihai, poate este sau va fi adevarata. ma intreb insa unde i-ai mirosit picioarele incat sa iti ramana in nari mirosul lor ? apoi, chiar daca esti anonim nu iti tresare inima ca s-ar putea ca acel copil sa citeasca ce ai scris tu despre mamam lui ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura