Politica si administratie

Mihail Rudeanu, desemnat presedinte al UNPR Hunedoara

Sorina Popa

În urmă cu câteva zile, Mihail Rudeanu (foto), fostul lider al PSD Hunedoara şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean în perioada 2000-2004, a fost desemnat preşedinte al organizaţiei Judeţene a noii formaţiuni politice, Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR).
Rudeanu va trebui să revitalizeze şi să organizeze, împreună cu ceilalţi membri din conducerea judeţeană, filiala hunedoreană a UNPR, în vederea consolidării ei şi pregătirii pentru obţinerea cât mai multor voturi în alegerile locale şi parlamentare din anul 2012.
Un prim test al noii conduceri a UNPR Hunedoara va fi dat cu ocazia alegerilor parţiale pentru postul de deputat rămas vacant în Colegiul nr. 3 – Haţeg, în urma decesului parlamentarului PDL, Ioan Timiş. Potrivit celor declarate de Mihail Rudeanu, conducerea centrală a partidului l-a desemnat pe el drept candidat pentru a intra în bătălia pentru câştigarea acestui post.
În următoarea perioadă, actualul preşedinte al UNPR Hunedoara îşi va desemna întreaga echipă de conducere din judeţ.

9 comentarii la „Mihail Rudeanu, desemnat presedinte al UNPR Hunedoara

  • Va dau eu un titlu pentru articolul acesta : „Intoarcerea lui Tutankamon „. Cred ca este mult mai potrivit .

  • si daca rudeanu castiga ce zici mai cetatean ? te intreb la modul direct: daca pun o suta jos o iei sus ?

  • Nu a spus nimeni ca nu va castiga ,de regula in Romania , si jud. Hunedoara nu face exceptie , castiga cine nu trebuie in functie de criterii de loc ortodoxe .In cea ce priveste intrebarea pe care o adresezi , domnule Sever Mateuca , se vede din avion ca avem de lucru cu un exemplar fosilizat de comunistoid refractar la tot ceea ce inseamna democratie progres si nou in politica romaneasca .

  • Mie sila sa aud o astfel de stire si constat ca asta este noua diversiune PDL-ista Basesciana care incearca sa se indeparteze de mirosul urat care la degajat facand pe ei si improscand o tara intreaga si sa se ascunda sub o noua fata.Cuscru cu Blaga, independent la UNPR??? Acum lider de partid care incearca sa fure voturile pierdute de PDL si care sa absoarba clientela PDL dupa ce acesta va disparea precum PNTCD, fratele vechi de coalitie.Pacat ca romanii nu vad mai bine ca orbii si se lasa dusi de aceeasi politicieni.

  • Sigur mai cetatean ai dreptate cu acuzatiile comunistoide cu o singura observatie. Trebuie sa ti le aplici tie insuti. Daca Rudeanu este sau nu valabil o vor stabili electorii si nu eu sau tu. Esti ca in anii ’50 cand cine avea o parere contrara era desemnat fascist. Acum tu il caracterizezi comunistoid pe cel care este impotriva la ceea ce spui tu. Zici ca tu nu negi posibilitatea de a castiga Rudeanu dar il faci Tutankamon, deci inadecvat cu alte cuvinte. Doar electoratul spune cine sa il reprezinte. Punct, democratule.

  • Mai Sever Mateuca cel lovit de leuca (ca sa folosesc si eu acelasi limbaj elevat ,citez :”daca pun o suta jos o iei sus ?” ), din pacate marea majoitate a electoratului este de asemenea factura ca si tine , adica retarzi si ingusti si din pacate ei hotarasc soarta copiilor mei , din pacate existi domnule Sever Mateuca .

  • impusca-i taica sa nu mai existe sau lasa sa voteze doar cine iti convine tie, intelectualule si democratule. limbajul tau e fara cusur ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura