Politica si administratie

Liliana Ţolaş are proiecte viabile pentru haţegani şi pãdureni

Sorina Popa

Consilierul judeţean Liliana Ţolaş şi-a depus, luni, candidatura din partea Partidului Social Democrat, în alegerile parţiale din 5 decembrie, pentru postul de deputat în Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor. Ea a fost însoţită la sediul Biroului Electoral Judeţean Hunedoara de senatorul Cosmin Nicula, deputatul Laurenţiu Nistor, de primari şi membri ai conducerii filialei judeţene PSD Hunedoara.

Colaborează bine cu toţi primarii

Candidata PSD a afirmat, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care va fi aleasă deputat, va promova mai multe proiecte de lege ce vor avea ca obiect protecţia mamei şi a copilului, reglementări privind exploatarea fondului funciar şi a pădurilor aflate în proprietate privată, dar şi un act normativ referitor la parteneriatul public-privat, în sensul dezvoltării economice.

„Consider că sunt singurul candidat care are o viziune de ansamblu, pe termen mediu şi lung, în ceea ce priveşte Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor. În calitate de consilier judeţean, am lucrat, în ultimii şase ani, cu toţi primarii din această zonă, indiferent de culoarea lor politică. Împreună cu ei, am pornit un proiect viabil – Grupul de Acţiune Locală -, ce va deveni funcţional din 2011 şi care va funcţiona ca o agenţie de dezvoltare locală, integrată, a zonei”, a declarat Liliana Ţolaş. La rândul său, preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a menţionat că Liliana Ţolaş are în program mai multe proiecte importante, ce pot fi duse la îndeplinire.

Liliana Ţolaş are 43 de ani, este căsătorită şi mamă a doi copii. Este licenţiată în inginerie şi ştiinţe economice, iar în prezent, ocupă funcţia de şef serviciu în cadrul Casei Judeţene de Sănătate Hunedoara. În ultimele două mandate a fost aleasă consilier judeţean din partea PSD. Este preşedinta Organizaţiei de femei PSD Hunedoara şi vicepreşedinta Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD).

6 comentarii la „Liliana Ţolaş are proiecte viabile pentru haţegani şi pãdureni

 • Proiectul ei este sa sperie populatia din Tara Hategului, la care” tine ffff mult ” ca daca nu voteaza psd atunci le vor taia pensiile. Asta e campanie? Amarata de ea, nu poate vorbi deoarece ca ing. minier nu are ce vorbi, nu a invatat dar pana sa minti electoratul este cale lunga. Din acest motiv nu a castigat nici o alegere. Peste toto a fost pa…..pana si colegii de partid nu o inghit dar puterea banului e mare.

 • Se vede de la o posta ca astia sunt contracandidati si pe deasupra mai sunt si penibili.Cea mai tare candidata Liliana Tolas,cu cele mai mari sanse, care va castiga in mod cert alegerile,cea mai potrivita pentru functia respectiva,luptatoare si desteapta.Felicitari si multa bafta !

 • PenibilA esti tu Dana cu comunistii tai. PSD= PCR. Nu accepta ca este o competitie , ei vor doar ei sa domine adica 1 partid, adica PCR.Ca inainte de revolutie. Pacat de cei care au murit degeaba.

 • no curvo , ce facusi ? un ***** ! esti o proasta ca si analfabetul ala de nistor-sluga credinciasa la turnatorului molot .
  pleaca dracului din partid pierdant de serviciu ce esti
  sa iei bataie la toplita si sa zici ca esti padureanca ?
  hahahahahahahahaha

 • …sa nu uiti sa-l scoti si pe pretinu Timis din maneca , calcat , aranjat ,parfumat, albit , doctor docent inginer economist si sa mergeti amandoi de mana prin Teara Hategului in campanie , sa va voteze lumea ,ce mai , urmeaza noaptea mintii frate ,inginerii mineri peste tot in toate functiile , oare or sa deschida iarasi minele ? sau poate deschide Basescu ocnele sa intre in ele hotii , la taiat sare,..nici tu nu ai luat voturi la Toplita nici pe Timis nu l-au votat in satul nici neamurile,….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura