Liderul interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, nu se joacă şi s-a apucat de făcut schimbări mari prin organizaţia judeţeană: Lucian Heiuş, în pole position pentru Camera Deputaţilor

05 lucian-heiusSorina Popa

Încet, dar sigur, liberalii hunedoreni strâng rândurile. Liderul interimar, Florin Roman, îi pune pe colegii de partid la muncă, să nu mai piardă vremea şi să reuşească să se adune după dezastrul de la alegerile locale din 5 iunie.
Florin Roman a declarat într-o conferinţă de presă că Lucian Heiuş (foto), şeful Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timişoara, este primul pe lista PNL pentru Camera Deputaţilor.

Schimbări de preşedinţi la organizaţiile locale
„Am prelungit termenul până la care vor fi depuse candidaturile pentru alegerile generale, acesta este 29 august. Lucian Heiuş este în pole position pentru Camera Deputaţilor. PDL va avea un loc eligibil, aşa este înţelegerea şi eu o să o respect. Loc eligibil este fie prima poziţie la Senat şi primele trei locuri la Camera Deputaţilor. Comisia desemnată pentru alegerile Parlamentare a stabilit acest lucru. După simularea făcută, vom obţine un post de senator şi două-trei de deputat. Raportul dintre fostul PNL şi fostul PDL este de 3 la 1. Se negociază cu Casele de sondaje, pentru a putea realiza sondaje cu candidaţii care vor să ajungă în Parlament. Rezultatele sondajelor le vrem până în 12 septembrie, ca să ne putem organiza apoi”, a spus Roman în conferinţa de presă. „Am analizat deja 20 dintre organizaţiile noastre, am pus preşedinţi interimari acolo unde rezultatele au fost sub 30 la sută la votul pentru Consiliul Judeţean la locale. Unii dintre colegi au confundat organizaţiile cu nişte SRL-uri în care intra şi ieşea numai cine voia domnul preşedinte”, susţine liderul interimar al liberalilor hunedoreni.

Primarul din Şoimuş, posibil candidat la Primăria Deva
„Probabil că orice politician ar fi fost fericit în locul meu. Eu însă sunt îngândurat. De acum încolo mi s-a pus pe umeri o greutate mare. Voi duce întreaga luptă în judeţul Hunedoara. Le mulţumesc colegilor că au avut încredere în mine. Sunt pregătit, însă. Nu mi-am dorit să candidez, dar colegii mi-au cerut asta. Scopul este clar, să câştigăm alegerile generale în judeţul Hunedoara”, a declarat Lucian Heiuş, directorul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timişoara, după ce a fost anunţat că va deschide lista liberalilor hunedoreni pentru Camera Deputaţilor.
În ceea ce priveşte candidaturile pentru postul de primar al municipiului Deva, Florin Roman susţine că liberalii se pregătesc, totuşi, pentru alegeri anticipate aici. „S-a depus un singur dosar pentru postul de primar al Devei (n.r. fostul primar, Petru Mărginean). Vreau, însă, mai multe candidaturi, nu voi fi de acord doar cu una”, a afirmat Roman. Întrebat dacă îl susţine pe primarul din Şoimuş, Mihai Irimie, pentru o candidatură la Primăria Deva, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL a declarat: „Dacă Mihai Irimie va vrea să candideze pentru funcţia de primar al Devei, îl vom testa în sondaje şi vedem dacă devenii îl vor”, a adăugat Florin Roman.

One thought on “Liderul interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, nu se joacă şi s-a apucat de făcut schimbări mari prin organizaţia judeţeană: Lucian Heiuş, în pole position pentru Camera Deputaţilor

 • 22 august 2016 la 10:39
  Permalink

  PDL ul a preluat PNL peste tot.
  Intrebarea e, daca dupa fuziune nu vor avea voturi impreuna mai putine decat inainte individual ???
  Eu nu voi mai vota AROGANTI INCAPABILI din P D L ever .
  (si PSD ist comunist, nu a fost nimeni din casa mea).

  Ctindatii lu peste prajit nu-si cunosc nici macar „bacii” care trebuie sa mobilizeze electoratu’.
  O sa fie iarasi o toamna de tot… plansu’.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare